9,0
1.468 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.468 beoordelingen - Powered by TNS

Deskundig en vriendelijk bedrijf.

Cees Leliveld (Deventer)
10-12-2020

Bij vervangend vervoer kan de klant niet aangeven dat hij/zij graag een fiets wil.

G. Hekkert (Deventer)
07-12-2020

Betrouwbare garage met deskundige medewerkers.

Dhr. C.H.van de Kamp (Apeldoorn )
03-12-2020

Tot op heden nooit problemen gehad.

DB (Apeldoorn)
03-12-2020

Super vriendelijk en perfecte service!!!!

Mevr E van der Schoot (Apeldoorn )
03-12-2020

Goede service.

W.G. Limburg (Apeldoorn)
19-11-2020

Afspraken worden nagekomen, indien problemen thuis optreden wordt zo spoedig mogelijk gereageerd. Kleine problemen kunnen dezelfde dag opgelost worden.

W. Bijlsma (Epe)
19-11-2020

Prettig contact met medewerkers en geen verrassingen v.w.b. onderhoud en factuur.

Ben Damhuis (Gorssel)
19-11-2020

Vriendelijk, betrouwbaar, netjes.

Ina Kockmann (Gorssel)
19-11-2020

Personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en heeft kennis van zaken. Je voelt je er "thuis".

S.C. Otten (Apeldoorn)
19-11-2020

Goede correcte service.

J.R. Bertus (Arnhem)
16-11-2020

Helpt de klant zo goed mogelijk.

Vrolijk.m (Twello)
12-11-2020

Zeer vriendelijk en correct personeel. De garage ziet er tiptop uit. Dit was mijn eerste bezoek en ik was hier zeer tevreden over.

Bert Doornebos (Deventer )
12-11-2020

Goede ervaringen.

Dhr. J.C.Peters (Deventer)
12-11-2020

Zeer goede dienstverlening en hoge mate van klantvriendelijkheid.

Jan Wierbos (Deventer)
04-11-2020

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Joost Beekers (Apeldoorn )
29-10-2020

Door een zeer vriendelijke verkoper geholpen en hij gaf een duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Zoekt ook samen met de klant naar de juiste (financiële) oplossingen. De afwikkeling van het geheel is duidelijk en ook snel. De auto bevalt heel goed. Wij hebben ook eerder Toyota gereden (en geleased) dus wij waren bekend met de auto. Inruil van de vorige auto ging naar tevredenheid. Kortom wij zijn tevreden met Toyota.

Fam. Adema (Apeldoorn)
29-10-2020

ik vind een 8 een mooi cijfer.

Henk Nieuwland (Leuvenheim)
29-10-2020

Het is gemakkelijk om een afspraak te maken, je krijgt van tevoren een opgave van de kosten en de werkzaamheden worden snel en goed uitgevoerd. Als de ruitenwisservloeistof die ik zelf al helemaal had bijgevuld niet berekend was dan had het cijfer zomaar een 10 kunnen zijn.

Klaas Jan Rosenberg (Apeldoorn)
22-10-2020

Veel aandacht als klant.

Odding (Apeldoorn )
22-10-2020

Een zeer prettig garagebedrijf met goede medewerkers, ik heb nooit klachten, word altijd correct geholpen.

G. Resseler (beekbergen)
22-10-2020

Prima dealer met een goede organisatie.

Dhr.H.M.Luikens (Apeldoorn )
22-10-2020

Een perfecte service van zeer klantvriendelijk personeel. Na afloop van de beurt prima geïnformeerd over de werkzaamheden. Deze garage weet precies hoe een klant behandeld moet worden.

Hein Boots (Zutphen)
22-10-2020

Nog geen ervaring met onderhoud bij deze dealer. Wel met de verkoopadviseur. Een realistsche verkoper zonder praatjes.

Rudi Brouwer (Deventer)
22-10-2020

Fijne garage, kundig, vriendelijk personeel en vlotte afhandeling. Nu heb je met een Toyota sowieso niet snel wat, maar als er dan wat is kun je snel weer voort. Aanrader, ook voor particulieren (mijn ervaring is als lease rijder).

Kees Hurenkamp (Apeldoorn)
15-10-2020

Het eerste contact was zeer uitgebreid waardoor er een tweede contact volgde. Beide keren met geduld en zeer goed te woord gestaan en tot de koop over gegaan.

Hans Barink (Empe)
15-10-2020

De mensen met wie ik contact heb gehad waren beleefd, behulpzaam en gaven mij goede informatie.

N. van Doorn
15-10-2020

Ik word altijd op tijd gewaarschuwd wanneer ik verwacht word in overleg uiteraard, ik blijf altijd in de showroom wachten genoeg te kijken en te lezen en heerlijke koffie en als er bijzonderheden zijn overleggen wij hoe of wat, ik kan niets negatiefs bedekenken.

H.Keuken (Zutphen)
08-10-2020

Vriendelijk personeel, deskundig en fijn de prijsopgave van te voren. Telefoontje bij evt. problemen. Compliment. Ben zeer tevreden.

Hans van Wijk (Deventer)
08-10-2020

Vriendelijke benadering.

P S.Cheung (Apeldoorn)
28-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.