9,0
1.393 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.393 beoordelingen - Powered by TNS

Gewoon een hele goede dealer, alleen de tarieven zijn aan de hoge kant. Werken wel met vast bedragen voor kleine en grote beurt dit is wel fijn. Wel leuk vind ik de de hanger aan het stuur met prettig dat we aan uw auto mochten werken en de ingevulde checklist (erg klantvriendelijk).

Dhr. Lammertink (Laren GLD)
14-08-2014

Service en klantvriendelijkheid

Anoniem
13-08-2014

Omdat ik heel erg tevreden ben over de verkoper en de mensen van de werkplaats en receptie.

Mw. J. Huisman (Zutphen)
13-08-2014

vriendelijk gedienstig en vakkennis

Anoniem
13-08-2014

Goede ontvangst en deskundige verkoper.

Anoniem
06-08-2014

Erg klantvriendelijk.

Anoniem
06-08-2014

Goede service,

Drs. Paul van Dormolen ing (Deventer)
06-08-2014

Prettige mensen, flexibel, werkzaamheden zijn verricht conform prijsopgave, pro-actieve benadering klanten.

Anoniem
05-08-2014

Heb ik al aangegeven. Deze dealer komt zijn afspraken niet na en belt niet terug. Ook wilde we een nieuwe auto kopen en was er geen verkoper aanwezig. Toen we vroegen hoe lang dat nog duurde kregen we te horen dat hij die dag niet meer terugkwam. We hebben elders een nieuwe Toyota gekocht.

Anoniem
05-08-2014

Goede service, vriendelijk, behulpzaam

Anoniem
05-08-2014

Correcte service

Anoniem
05-08-2014

Prima dealer voor onderhoud,inruilen is wel wat moeilijk,inruil prijs is slechts 50% voor wat zij voor een gelijkwärdige auto vragen

Anoniem
31-07-2014

Erg goede service

Joost Willemse (Deventer )
31-07-2014

Keurig en betrouwbaar bedrijf.

Anoniem
31-07-2014

omdat ik de garage te duur vind.

Anoniem
30-07-2014

Adviseur heeft goed meegedacht en o.m. geholpen bij keuze kleur en velgen met eigen foto's van hem.

Anoniem
30-07-2014

Uiterst tevreden.

Tom Riko (Lochem)
29-07-2014

Betrouwbaar en deskundig

Anoniem
29-07-2014

Uitstekend geholpen, verkopers namen de tijd voor je en kwamen hun afspraken na. Je voelt je hier een speciale klant in plaats van een van de velen.

Anoniem
29-07-2014

Tot op heden heeft de dealer Wagemaker al mijn vragen die ik stelde tot mijn volle tevredenheid beantwoord en toegelicht. Het personeel van de receptie is uiterst vriendelijk.

Dhr C.D.Bakker (Twello.)
22-07-2014

Straalt knowhow en betrouwbaarheid uit

T. Smid (Hengelo)
22-07-2014

goede service, en prima werkplaats

henk kamperman (borculo)
22-07-2014

Altijd naar tevredenheid geholpen.

Richard Stegeman (Lochem)
21-07-2014

Wij voelen ons thuis bij deze dealer. Altijd vriendelijk en correct.

Marien de Poel (Apeldoorn)
17-07-2014

Zoals ik heb aangegeven, vriendelijk, behulpzaam en goed werk geleverd

Anoniem
17-07-2014

Als er wat viel aan te merken, dan was het geen 10 geweest maar een 9, 8, 7 of nog minder afhankelijk van de "problematiek"

B.Roos (Zutphen)
17-07-2014

klantvriendelijk

Anoniem
17-07-2014

Ik kan geen negatieve zaken bedenken.

H.J.Bosch (Laren)
17-07-2014

Het is een dealer/garage met de juist kennis van mijn auto. Bij reparaties wordt duidelijk aangegeven wat de kosten zijn.

Anoniem
16-07-2014

Deskundig, vriendelijk, correct.

Anoniem
16-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.