9,0
1.463 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.463 beoordelingen - Powered by TNS

Straalt knowhow en betrouwbaarheid uit

T. Smid (Hengelo)
22-07-2014

goede service, en prima werkplaats

henk kamperman (borculo)
22-07-2014

Altijd naar tevredenheid geholpen.

Richard Stegeman (Lochem)
21-07-2014

Wij voelen ons thuis bij deze dealer. Altijd vriendelijk en correct.

Marien de Poel (Apeldoorn)
17-07-2014

Zoals ik heb aangegeven, vriendelijk, behulpzaam en goed werk geleverd

Anoniem
17-07-2014

Als er wat viel aan te merken, dan was het geen 10 geweest maar een 9, 8, 7 of nog minder afhankelijk van de "problematiek"

B.Roos (Zutphen)
17-07-2014

klantvriendelijk

Anoniem
17-07-2014

Ik kan geen negatieve zaken bedenken.

H.J.Bosch (Laren)
17-07-2014

Het is een dealer/garage met de juist kennis van mijn auto. Bij reparaties wordt duidelijk aangegeven wat de kosten zijn.

Anoniem
16-07-2014

Deskundig, vriendelijk, correct.

Anoniem
16-07-2014

klantvriendelijkheid

dhr. A. Addink (Warnsveld)
16-07-2014

alles was op tijd, in orde, correct en beleefd. er was gewoon niets op aan te merken.

j.d. van der wees (lochem)
16-07-2014

betrouwbare prettige en vakkundige mensen

Marinus Hoekman (Zutphen)
10-07-2014

behulpzaam en vriendelijk

Anoniem
09-07-2014

zakelijk en vriendelijk behandeld ik ben tevreden

mevr.nae van bruggen (hoenderloo)
09-07-2014

Goede service, heldere offerte en duidelijke afspraken waaraan men zich ook houdt.

Anoniem
09-07-2014

Jobe done, voor zo ver van toepassing, zo vaak kom ik er ook niet. ( niet nodig :-) )

Karel van der Zande (Apeldoorn)
08-07-2014

klantvriendelijk.

mw. Zweverink Groen. (Apeldoorn)
08-07-2014

Prima bij maken van afspraak en begeleiding voor en tijdens onderhoud. Geen prijsopgave omdat er sprake was van regulier onderhoud.

Rob Spreeuw (Apeldoorn)
08-07-2014

Anoniem
08-07-2014

n.m.m. is 10 perfect en dat is niemand.

Anoniem
08-07-2014

duidelijkheid.

Anoniem
08-07-2014

Prima dealer.

Sam van Eenennaam (Deventer)
08-07-2014

Vriendelijk, efficiënt en duidelijke uitleg.

Anoniem
08-07-2014

Word correct geholpen van te voren werd op mijn vraag verteld wat de te verwachten kosten zijn. Leen auto mee en door mij afgetankt. Kort gezegdof genoemd mag ook worden; men is ook voor kleine kinderen vriendelijk en geeft deze aandacht. Kleinzoon vond het geweldig dat hij even onder een auto mocht kijken. Dat er en kapotte schade auto stond vond die helemaal geweldig. Een celicia was dat. Ben van huis uit al jaren een Toyota rijden mijn pa kocht in de meern een v d eerste toyota's en ik heb er zelfs nog met het handje auto's uitgepoetst. remmers was dat. Met vriendelijke groet joke sneep

Mevrouw J M Sneep (Apeldoorn)
08-07-2014

Om dat alles naar wens verlopen is, maar ik nog maar een zeer korte ervaring heb met de dealer kies ik nu voor een 8 en bv niet voor een 10. Dan kan altijd nog komen, afhankelijk van de ervaringen de komende jaren.

Rene Nekkers (Zutphen)
08-07-2014

Heel prettig geholpen.

Wim Nijhof (Naarden)
08-07-2014

Snelle, vriendelijke sevice, zonder problemen

W.Kolthof (Deventer)
07-07-2014

Goede afspraken, correcte afhandeling.

P.de Vries (Warnsveld)
30-06-2014

Deskundig. niet duur. aardig

Anoniem
26-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.