9,0
1.572 beoordelingen
Toyota-Proace-Worker-1920x460

Proace

Klaar voor elke klus

Prijs vanaf (Incl. BTW) € 27.000,-

Disclaimer

De genoemde waarden zijn de hoogste of laagste voor de beschikbare motoren en niet noodzakelijkerwijs representatief voor een specifieke combinatie of uitvoering. Het brandstofverbruik en de CO2 emissies worden berekend op basis van een gecombineerde cyclus, conform algemeen geldende wetgeving.

Als jouw nieuwe businesspartner is de Toyota Proace Worker veelzijdiger dan ooit. Met zijn combinatie van technologie en praktisch gebruiksgemak heeft hij voor elke uitdaging een oplossing. En omdat elke bedrijf anders is, zijn er talloze mogelijkheden met carrosserievarianten, laadlengtes en aandrijflijnen.

Jouw werkplek onderweg

Het interieur van de Proace Worker zit vol slimme snufjes, ideaal om onderweg te kunnen werken. Je beschikt over airconditioning en een handig tafeltje, terwijl je dankzij de comfortabele stoelen en ergonomische bediening uitgerust aankomt.

Toyota-Proace-SL
Toyota-Proace-SL1
Gebruiksvriendelijke cockpit

De digitale cockpit van de Proace maakt elke rit gemakkelijker en plezieriger. Het 10" high-res display is zo gepositioneerd dat je je focus tijdens het rijden zoveel mogelijk op de weg kunt houden, en door de haarscherpe weergave zie je in één oogopslag alle belangrijke informatie.

Technologie die voor je werkt

Telefoongesprekken voeren, je eigen muziek streamen of eenvoudig een route instellen op het navigatiesysteem. Je doet het allemaal in een handomdraai via het kraakheldere 10" touchscreen. Met Apple CarPlay of Android Auto kun je eenvoudig je smartphone integreren, zodat je onderweg altijd connected bent.

Toyota-Proace-SL1
Toyota-Proace-SL3
Werken, lunchen en ontspannen

Je bestelauto is meer dan alleen vervoer. Het is gedurende de dag ook je kantoor op wielen. Daarom beschik je in het veelzijdige interieur van de Proace over een handig tafeltje om op te werken, of te lunchen. Heb je een derde zitplaats nodig, dan klap je het tafeltje simpelweg omhoog.

Opbergruimte onder de stoel

Ruimte heb je nooit genoeg. In de Proace klap je de stoel omhoog om toegang te krijgen tot het handige, optionele opbergvak om je laptop, belangrijke documenten en andere benodigdheden netjes en veilig uit het zicht op te bergen.

Toyota-Proace-SL4

Documentatie

Ontdek meer over de PROACE op toyota.nl

Occasions

Hieronder vind je een kleine selectie uit ons totale aanbod aan occasions! Zoals je van Toyota mag verwachten, zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

 • Tot 10 jaar
  garantie

 • Volledige
  onderhoudsbeurt

 • Hybride
  Zekerheid Controle

 • 14 dagen
  omruilgarantie