9,0
1.572 beoordelingen
apk-1440x430_tcm-22-1731117.jpg

APK

Bij jouw Toyota dealer voor nooit meer dan € 49,95

Onze APK is echt 'all-inclusive'. Wij rekenen geen extra kosten voor afmelding of een emissietest. De APK keuring staat los van het onderhoud van je Toyota. Er worden geen andere werkzaamheden verricht en dus ook geen extra kosten gemaakt, tenzij je auto niet aan de keuringseisen blijkt te voldoen. In dat geval vragen wij altijd eerst jouw toestemming om de reparatie uit te mogen voeren.

Plan je werkplaatsafspraak
Bespaar tijd: combineer de APK met onderhoud

Je kunt de APK combineren met je onderhoud zonder dat je APK-datum opschuift. Je mag namelijk twee maanden voor jouw APK-vervaldatum je Toyota laten keuren zonder dat de vervaldatum voor je volgende APK verschuift. Zo ben je met één afspraak weer veilig op weg!

377_TO_AfterSales_555x249_3.jpg
377_TO_AfterSales_555x249_2.jpg
Extra voordeel voor oudere Toyota’s

Elke Toyota is welkom bij ons. Zo zorg je er voor dat jouw Toyota een echte Toyota blijft. Bij een oudere Toyota heb je ook nog eens extra voordeel, aangezien de kosten van een verplichte emissietest (adviesprijs € 19,95) bij de prijs inbegrepen zit.

Leeftijd Toyota Brandstof Wanneer keuren?
Jonger dan 1 januari 2005 Benzine-en/of elektromotor Eerste APK na 4 jaar, daarna 2 keer na 2 jaar, daarna elk jaar
Diesel of gas Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Ouder dan 1 januari 2005 Alle Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Plan je APK afspraak

Veelgestelde vragen

APK
 • Waar staat APK voor?

  APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Het doel van APK is het verhogen van de verkeersveiligheid en bescherming van het milieu in Nederland.

 • Wat wordt er gecontroleerd bij APK?

  Onze APK keurmeester controleert jouw Toyota op tal van zaken die allemaal met veiligheid en milieu te maken hebben. Er wordt onder andere gecontroleerd op: het profiel van de banden, werking van de remmen, of er scheurtjes in de gordel zitten en wat de uitstoot van de uitlaatgassen.

 • Wat is het verschil tussen APK en onderhoud?

  De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat jouw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud blijft dus belangrijk. Je ontvangt hiervoor automatisch een herinnering van ons.

 • Mag iedere monteur een APK uitvoeren?

  Nee, dat mag niet. Alleen een gediplomeerd APK keurmeester mag een APK keuring verrichten.

 • Te laat met keuren, wat dan?

  Dan loop je het risico op een flinke boete van zowel de politie als van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Daarnaast mag je ook niet verder rijden als je aangehouden wordt.