9,0
1.572 beoordelingen
toyota-dealersite-zakelijk-bedrijfswagens-verzekeren-header

Toyota Bedrijfswagenverzekering

Wij ontzorgen, jij onderneemt

Bij een bedrijfswagen wil je het liefst zekerheid. Toyota Bedrijfswagens geeft die zekerheid, niet alleen bij aankoop van de bedrijfswagen, maar ook als het gaat om nazorg. Dat doen we met een uitgebreide garantie van liefst 10 jaar, met uitstekend onderhoud en met service waar je op kunt rekenen. Maar ook een verzekering is belangrijk. Ook voor een goede verzekering ben je bij ons aan het juiste adres.

Een Toyota Bedrijfswagenpolis* heeft de volgende voordelen
  • 3 jaar nieuwwaarderegeling op nieuwe bedrijfswagens
  • Geen eigen risico bij schadeherstel door Toyota dealer
  • Reparatie met originele Toyota onderdelen
  • Accessoires en belettering tot € 2.500,- gratis meeverzekerd
  • Maatwerk altijd mogelijk (zoals meeverzekeren bedrijfswageninrichting, laadkleppen, etc.)
toyota-dealersite-zakelijk-bedrijfswagens-verzekeren-img-01-v2
Plan een proefrit Vraag offerte aan Vraag adviesgesprek aan

Ruime keuze uit verzekeringen

Toyota Bedrijfswagens biedt een ruime keuze aan verzekeringen, zoals beperkt casco, volledig casco basis, volledig casco extra en volledig casco compleet. Wat zijn precies de verschillen? Die zetten we hier uitgebreid op een rij.

WA WA Beperkt Casco WA Volledig Casco Compact WA Volledig Casco Comfort
Schade veroorzaakt bij anderen
Schade aan jouw bedrijfswagen

Schade aan jouw bedrijfswagen door diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en aanrijding met dieren.

Schade bij eigen schuld

Schade aan jouw bedrijfswagen door jouw schuld of door vandalisme.

Pechhulp buitenland

Pechhulp bij mechanisch gebrek, recht op dezelfde hulp bij een aanrijding.

Nieuwwaarde regeling

Koop jij na total loss of diefstal géén ander voertuig bij een officiële Toyota dealer, dan zal de schade-uitkering vastgesteld worden op basis van de dagwaarde.

1 jaar 3 jaar
Aanschafwaarderegeling

Koop jij na total loss of diefstal géén ander voertuig bij een officiële Toyota dealer, dan zal de schade-uitkering vastgesteld worden op basis van de dagwaarde.

3 jaar 1 jaar 3 jaar
Vervangend vervoer

Vervangend vervoer bij total loss en diefstal.

30 dagen 5 dagen 30 dagen
Accessoires

Accessoires zijn gratis meeverzekerd tot een bepaalde waarde, zie tabel.

€1.250,- €1.000,- €2.500,-
Belettering

Belettering is gratis meeverzekerd tot een bepaalde waarde, zie tabel.

€2.500,- €2.500,-
Chauffeursbagage

Chauffeursbagage is gratis meeverzekerd tot een bepaalde waarde, zie tabel.

€2.500,- €2.500,-
Eigen risico carrosserieschade €0,- Toyota Dealer
€0,-
Buiten netwerk
€750,-
Toyota Dealer
€350,-
Buiten netwerk
€750,-
Toyota Dealer
€0,-
Buiten netwerk
€500,-
Eigen risico ruitreparatie €0,- Toyota Dealer
€0,-
Buiten netwerk
€125,-
Toyota Dealer
€0,-
Buiten netwerk
€125,-
Toyota Dealer
€0,-
Buiten netwerk
€75,-
Eigen risico ruitvervanging €0,- Toyota Dealer
€0,-
Buiten netwerk
€250,-
Toyota Dealer
€175,-
Buiten netwerk
€250,-
Toyota Dealer
€0,-
Buiten netwerk
€175,-
Schadeverzekering inzittenden Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel
Ongevallenverzekering inzittenden Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel
Eigen vervoersdekking Optioneel Optioneel
Rechtsbijstandverzekering Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel

Korting bij verzekeren meerdere bedrijfswagens

Ben je in het bezit van meerdere bedrijfswagens, dan kan je 5% korting krijgen op het WA-casco deel van de verzekering. Neem hiervoor contact op met onze adviseurs via 024 – 366 56 61.

Jouw bedrijfswagen goed verzekerd

Op het gebied van verzekeringen hebben we een uitgebreid aanbod dat volledig is afgestemd op jouw behoeften als ondernemer. Als business partner voor de verzekering van bedrijfswagens kun je bij ons terecht voor de professionele afhandeling van claims, deskundige reparaties en nog veel meer. En dat alles onder één dak. Dit biedt maximale gemoedsrust. Ook de continuïteit van je bedrijf is gegarandeerd.

toyota-dealersite-zakelijk-bedrijfswagens-verzekeren-img-02

Nieuwwaarde garantie

Wil je gaan voor maximale zekerheid? Kies dan voor een all-risk verzekering met 3 jaar nieuwwaarde garantie voor een Toyota Proace City of Proace. In geval van diefstal of een total loss-verklaring krijg je via deze regeling gewoon weer een nieuwe Toyota bedrijfswagen van hetzelfde type en uitvoering. Dat is pas zorgeloos rijden.

Aanschafwaarde garantie

Deze all-risk verzekering biedt 3 jaar aanschafwaarde garantie. Indien de bus gestolen wordt of als de bus total loss is na een ongeluk, dan mag je rekenen op uitkering van de volledige aanschafwaarde waarvoor je een gebruikte of nieuwe Toyota bedrijfswagen kunt kopen.

Uitgebreide garantie van 10 jaar**

De garantie van Toyota Bedrijfswagens is uniek, maar ook een teken van vertrouwen in onze producten. We zijn trots op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze auto's. Daarom geldt voor elke nieuwe en gebruikte Toyota een fabrieksgarantie van drie jaar, die na elke servicebeurt met een jaar / 15.000 kilometer wordt verlengd. Tot maximaal tien jaar of 200.000 kilometer, wat het eerst aan de orde is. Fijn toch?

Ik heb schade, wat nu?

Een ongelukje kan zo gebeuren. Als er dan schade ontstaat is dat natuurlijk erg vervelend, maar geen reden tot paniek. Want je kunt bij Toyota 24/7 terecht, overal in Europa. Zo ben je bij pech verzekerd van deskundige hulp, repatriëring van je auto en zelfs een hotelaccommodatie wanneer dat nodig mocht zijn. Vervangend vervoer nodig? Dat is snel geregeld. Er is keuze uit een uitgebreid aanbod, van personenauto's tot een bestelbus.

Wil je in één oogopslag de dekkingsinformatie van Toyota Bedrijfswagenpolis zien? Met de verzekeringskaarten zie je duidelijk wat wel en niet onder de dekking van de verzekering valt. De verzekeringskaarten vind je terug onder Downloads.

Bij ons kun je jouw bedrijfswagen voor alle ongemakken verzekeren. Met een scherpe premie en maatwerk zal je verzekering altijd bij je situatie passen. Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Plan een proefrit Vraag offerte aan Vraag adviesgesprek aan
Disclaimer

* Toyota Bedrijfswagenpolis wordt uitgevoerd door N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij │ IBAN: NL29 RABO 0380 2088 81 │ KvK Centraal Gelderland: 10019550 │ Vergunningnummer: 12000483 │ Jouw gegevens worden vertrouwelijk en geheel in overeenstemming met de bepalingen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming behandeld. Voor meer informatie zie de privacyverklaring. │ Deze webpagina is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Typefouten voorbehouden.

** Toyota biedt tot en met 10 jaar garantie (max 300.000 km) op de EV tractiebatterij tot 70% van de oorspronkelijke netto batterijcapaciteit. Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.