9,0
1.572 beoordelingen
toyota-highlander-1920x460

Highlander

Denk groot. Denk hybride.

Prijs vanaf (Incl. BTW) € 71.495,-

Disclaimer
 • Brandstofverbruik gecomb. HYBRIDE vanaf 6,6 l/100 km

 • CO2 gecombineerd HYBRIDE vanaf 149 g/km

De genoemde waarden zijn de hoogste of laagste voor de beschikbare motoren en niet noodzakelijkerwijs representatief voor een specifieke combinatie of uitvoering. Het brandstofverbruik en de CO2 emissies worden berekend op basis van een gecombineerde cyclus, conform algemeen geldende wetgeving.

De Toyota Highlander is een hybride die alles heeft. De kracht om met hogere snelheden comfortabel te rijden op de snelweg en lage CO2-emissies voor druk stadsverkeer. De Toyota Highlander Hybrid kent geen compromis.

toyota-highlander-555x249a.jpg
Voor elke rit. Voor elke bestuurder.

Dankzij de vele mogelijkheden van de 2,5 liter High Power Hybrid motor, verlegt de Highlander Hybrid grenzen in zijn segment. Je hebt op elk moment de mogelijkheid om de efficiency van de aandrijflijn aan te passen, zodat je maximaal profijt heeft van de voordelen van hybride rijden. Wanneer je kiest uit de standen NORMAL, ECO, SPORT of EV, zul je snel merken dat je even makkelijk kiest voor krachtige acceleraties en een snelle respons, als voor een stille en comfortabele rijbeleving.

Hybride kracht. Rijden zoals je wilt.

De nieuwe 2.5 liter High Power Hybrid motor is krachtig genoeg om een aanhanger van 2.000 kg te kunnen trekken. De krachtbron wordt gecombineerd met een AWD-i systeem dat automatisch in werking treedt wanneer dat nodig is. Door een extra elektromotor onafhankelijk van de hoofdkrachtbron te gebruiken, wordt extra vermogen overgebracht op de achterwielen, waardoor de voorwielen meer grip houden en dus minder doorslippen.

toyota-highlander-555x249b.jpg
toyota-highlander-555x249c.jpg
Rijden in stijl. En maximaal comfort.

In de Toyota Highlander Hybrid zit het vakmanschap in elk detail. Luxueuze, met leder afgewerkte stoelen bieden een hoge zitpositie en daarmee een goed overzicht op de weg voor u. De stoelen zijn voor optimale steun in hoogte verstelbaar en voorzien van stoelverwarming en -ventilatie. Zo zitten jij en jouw passagiers altijd comfortabel.

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

Wat kun je verwachten?
 • Direct jouw inruilwaarde

 • 100% vrijblijvend

 • Vanuit officiële Toyota dealer

Documentatie

Ontdek meer over de Highlander op toyota.nl

Occasions

Hieronder vind je een kleine selectie uit ons totale aanbod aan occasions! Zoals je van Toyota mag verwachten, zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

 • Tot 10 jaar
  garantie

 • Volledige
  onderhoudsbeurt

 • Hybride
  Zekerheid Controle

 • 14 dagen
  omruilgarantie