9,0
1.510 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.510 beoordelingen

Goede service en extra reparaties uitgevoerd. Ik ben erg tevreden over de service en het gratis weghalen van mijn deukjes. Verder is het onderhoud naar behoren uitgevoerd.

D B
24-01-2023

Fijne auto, maar door leveringsproblemen trekhaak nog niet compleet afgeleverd. afgeleverd

Toyota eigenaar
24-01-2023

Integer bedrijf Integer bedrijf waar service, betrouwbaarheid en kwaliteit duidelijk de dagelijkse gang van zaken is. Waar een Toyota voor staat, is wat dit bedrijf en haar medewerkers uitstralen.

D. Latour
05-01-2023

Excellente service, zeer klantvriendelijk Wederom uitstekend geholpen, vriendelijk, en behulpzaam.

Toyota eigenaar
05-01-2023

Klant vriendelijke service verlening ik ben zeer tevreden met de service verlening het totaal plaatje klopt .

S. Hania
23-12-2022

Meedenken Fijne medewerkers, die meer zijn dan alleen medewerkers en die het meedenken met en anticiperen op de wensen van de klant tot een kunst hebben verheven.

Menno
20-12-2022

Fijn bedrijf met verstand van zaken Goede service en vriendelijke medewerker die mij te woord stond

Toyota eigenaar
20-12-2022

Goede persoonlijke benadering. Zie boven.

Toyota eigenaar
20-12-2022

Betrouwbaar Net zo betrouwbaar als het merk zelf. Vervangende auto mee, je wordt op de hoogte gehouden over extra werkzaamheden. Goede koffie!

Toyota eigenaar
15-12-2022

Goede service Goede service

Toyota eigenaar
15-12-2022

Ik en vriendelijk en adequaat bejegend.

G. H
27-11-2022

Ervaar het zelf De medewerkers bij dit bedrijf hebben altijd tijd voor je, denk mee en komen met oplossingen als dat nodig is. De ontvangst aan de balie is altijd erg vriendelijk en men heeft tijd voor je. Men weet wie je bent, dat is heel prettig. Waar mogelijk is er direct ruimte om een probleempje op te lossen. Voor wat betreft de verkoop geldt hetzelfde. Ook daar heeft men tijd voor je en wordt er meegedacht. Voor ons een dealer waar je terugkomt.

J. S
25-11-2022

Goede service Goed en vriendelijk geholpen, goede uitleg.

M.R. S
24-11-2022

Vriendelijk, geduldig ,professioneel en vakkundige begeleiding bij elke afdeling van dit bedrijf Al jaren kom ik bij dit bedrijf en wordt hier als klant geweldig geholpen en te woord gestaan. Ik voel me altijd welkom en er is altijd tijd voor een vraag of gewoon een gesprek. Kopje koffie staat klaar en je kunt er rustig zitten om te wachten op eventuele kleine werkzaamheden aan je auto. Ze zijn vakkundig en professioneel en geen vraag is teveel. Goede begeleiding bij vragen over aanschaf andere auto, ze denken met je mee.

Toyota eigenaar
01-11-2022

Klant vriendelijk personeel Erg tevreden hoe er om wordt gegaan met klanten, alle tijd om vragen te beantwoorden. Super service.

Toyota eigenaar
28-10-2022

Keurig Het is zoals altijd tot in de puntjes verzorgd en afgehandeld

René Groenwold
21-10-2022

Een auto kopen bij Toyota Wagenmaker is een bijzonder prettige ervaring. Net en vriendelijk personeel. Je krijgt de tijd, om zonder hijgende verkoper in je nek, te kijken in de showroom en je te oriënteren. Duidelijke transparante informatie over model, type en prijs en inruilprijs.

M.R
21-10-2022

Waarom je een Toyota wil rijden Het is een geweldige auto weigert nooit, het onderhoud door de dealer in Deventer is prettig ik heb een Auris hybride uit 2011 , weigert nooit en met een gem.iddeld gebruik van een op twintig erg zuinig.

J.J. T
22-09-2022

Extra service Niet gevraagd en toch ook nog even mijn auto gewassen, top!

A. Machiel
20-09-2022

Goede service Vriendelijke mensen. Kennis van zaken, aandacht voor je vragen

H.G.W. van Haaren
15-09-2022

Een fijn bedrijf om zaken mee te doen. er heerst een vriendelijke sfeer en de auto is correct weer afgeleverd na de grote beurt en blinkt aan de binnen en buitenkant voor een klantvriendelijk prijs

R K
13-09-2022

J.A. L
01-09-2022

Goede service en prettige ontvangst. Tevreden met de service en prettige ontvangst.

Toyota eigenaar
25-08-2022

Zeer correct bedrijf doen er alles aan om u tevreden te houden

J.A. N
18-08-2022

5 sterren voor Toyota Wagenmaker Deventer Uitstekende service gekoppeld aan prima klantvriendelijke benadering staat garant voor een optimaal product.

M G
28-07-2022

Vertrouwd, veilig en goed. Zoals te doen gebruikelijk blijft de service bij Toyota Wagenmaker prima.

Toyota eigenaar
30-06-2022

Ik kom met plezier in de garage met vriendelijk en deskundig peroneel

P. Meijer
23-06-2022

Gemeende vriendelijkheid en service gerichtheid Correct optreden, heb absoluut de idee dat ze weten welke auto bij mij hoort en ondanks dat het een oude maar perfect werkende Prius is behandelen ze me als een koning!

C. S
15-06-2022

Prettige service Mijn ervaring is positief, mijn vrouw is al jaren klant bij Wagemaker en mijn eerste ervaring met mijn nieuwe Toyota is dus nu is ook zeer positief. Prettige sfeer in de showroom, nette service balie, alle benodigde informatie vooraf over de uit te voeren werkzaamheden en netjes rond de middag gereed gemeld. Geen verrassing met de rekening, precies als afgesproken

Toyota eigenaar
01-06-2022

Perfecte service! Ik zou geen minpunten kunnen noemen.

Rob
12-05-2022