9,0
1.485 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.485 beoordelingen

Vertrouwd, veilig en goed. Zoals te doen gebruikelijk blijft de service bij Toyota Wagenmaker prima.

Toyota eigenaar
30-06-2022

Ik kom met plezier in de garage met vriendelijk en deskundig peroneel

P. Meijer
23-06-2022

Gemeende vriendelijkheid en service gerichtheid Correct optreden, heb absoluut de idee dat ze weten welke auto bij mij hoort en ondanks dat het een oude maar perfect werkende Prius is behandelen ze me als een koning!

C. S
15-06-2022

Prettige service Mijn ervaring is positief, mijn vrouw is al jaren klant bij Wagemaker en mijn eerste ervaring met mijn nieuwe Toyota is dus nu is ook zeer positief. Prettige sfeer in de showroom, nette service balie, alle benodigde informatie vooraf over de uit te voeren werkzaamheden en netjes rond de middag gereed gemeld. Geen verrassing met de rekening, precies als afgesproken

Toyota eigenaar
01-06-2022

Perfecte service! Ik zou geen minpunten kunnen noemen.

Rob
12-05-2022

P. H
12-05-2022

Goede service Erg tevreden met de service

Toyota eigenaar
21-04-2022

Vriendelijk ontvangst. Keuze werd geboden. fiets / auto og wachten maar er werd wel gelijk aangegeven dat wachten wel de nodige tijd zou duren. Gekozen voor een fiets om even naar het winkelcentrum te gaan. Bij terugkomst was de APK en onderhoudsbeurt klaar. In overleg nog wat aandachtspunten na overleg uitgevoerd. Koffie was okee.

M Nales van der Aa
14-04-2022

prima ontvangst en sublieme presentatie professionele ontvangst en kennis van zaken om een auto te verkopen klant vriendelijke service verlening

S. Hania
01-04-2022

Kwaliteit en service top! Keurig behandeld, niet alleen tijdens zoektocht en koop auto maar ook daarna. Hoog service niveau.

J. Paul
19-03-2022

F. B. Berkhout
17-03-2022

Toyota eigenaar
27-01-2022

Top bedrijf Professioneel bedrijf, erg vriendelijk personeel, duidelijke afspraken, hele goede service, en lekkere koffie :)

Toyota eigenaar
22-01-2022

Toyota? Gewoon goed! Toyota is gewoon en een goede degelijke auto! Onze Verso kochten we nieuw in 2004 en hebben de auto altijd bij de dealer voor onderhoud aangeboden! Naast het gewone onderhoud was er een keer een nieuwe accu en een uitlaatdemper nodig! Dit alles in 8 jaar! Mooi toch!

M.H. S
20-01-2022

Prettige ervaringen! In de korte periode dat wij kennis genomen hebben met deze dealer en onze verkoopadviseur, een lieftallige dame, hebben wij een prettige en respectvolle vertrouwensrelatie opgebouwd. De verschillen met vorige dealer is dat het nu minder decadent eraan toegaat. Tevens zijn wij voorgesteld aan de medewerkers van de technische/onderhoud diensten. Het geeft ons een fijn gevoel.

G.J. E
07-01-2022

Vriendelijk. Vriendelijk, to the point, gelijk een reactie als je de showroom binnenloopt.

Harry
06-01-2022

Goede service vriendelijk personeel

Marco V stenis
01-01-2022

Fijne service Ben tevreden over service en onderhoud van de auto en medewerkers van de garage

Toyota eigenaar
28-12-2021

Onpersoonlijke benadering Ben beter gewend.

Toyota eigenaar
23-12-2021

Hoge servicegraad Zaken doen met Toyota Wagenmaker is top. Terzake kundige mensen en een prettige sfeer.

Wim Smit
07-10-2021

Erg fijn geholpen. We werden van het begin af aan erg prettig geholpen, hulpvaardig en met respect. Wagenmaker heeft zich met succes ingespannen ons de auto net op tijd voor onze vakantie te leveren. Ook de nazorg die we door een foutje van onze kant nodig hadden was uitstekend en begripvol.

Peter Bange
22-09-2021

Goede service Ik ben erg tevreden met de service van de betreffende dealer

Toyota eigenaar
14-09-2021

Altijd tevreden.

Hr.Herman (Deventer)
15-07-2021

Bij Autobedrijf Wagemaker word je vakkundig geholpen, of dat nou een verkoop, aankoop of een onderhoud is aan uw voertuig dat maakt niet uit. Voor mij was het een hele plezierige inruil geweest van mijn oude Toyota Yaris naar mijn nieuwe Toyota Yaris Y20 (het laatste model wat er in de showroom stond).

Erik Huurman (Apeldoorn)
09-07-2021

Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg, en zorgvuldig uitvoerde werkzaamheden conform afspraak.

Debora (Apeldoorn )
09-07-2021

Uitstekende service, bij elke beurt vooraf kostenopgaaf, geen verrassingen, telefoontje als tijdens een beurt iets wordt geconstateerd, ook met kostenopgaaf, vriendelijk personeel, mogelijkheid om een fiets te lenen.

Dhr P.A. Stolk
09-07-2021

Een fijne dealer met zeer gemotiveerd en deskundig personeel. De aankoop van de auto was een feestje.

Fam. Aalders (Apeldoorn)
09-07-2021

Autobedrijf Wagenmaker B.V. heeft mij altijd goed voorgelicht en prima service gegeven. Het onderhoud van de auto is ook altijd naar wens gegaan. Eén keer kwam ik daar om te vragen of ik ook een nieuwe mat op de bestuurdersplaats kon kopen, deze was n.l. behoorlijk versleten. Het was niet mogelijk om één mat te kopen omdat de matten als set verkocht werden. De dame van de info-balie ging even overleggen en kwam met een nieuwe mat aanlopen die ik zo gratis kreeg. Super!

Mevrouw M. Schut (Apeldoorn)
05-07-2021

We worden al vele jaren op een hele prettige en professionele wijze geholpen.

Lia
30-06-2021

Goed overzichtelijk. Informatie is up-to-date.

Riana van Dam (Garderen)
23-06-2021