9,0
1.311 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.311 beoordelingen - Powered by TNS

Goede ontvangst, duidelijke uitleg, zo nodig samen zoeken naar de antwoorden op de toch altijd opkomende vragen, afspraken nakomen. Net even verder gaan in de persoonlijke touch.

Martin & Riet van Elden (Twello)
16-07-2020

Goede ervaringen met deze dealer, nette prijzen.

Ron Bouwmeester (Deventer)
01-07-2020

Deskundigheid, bereikbaarheid, vriendelijkheid; aspecten die mij het gevoel geven dat het OK is met garage Wagenmaker. De mevrouw die me ontving en te woord stond was allervriendelijkst en legde uit wat er aan mijn auto moest gebeuren. Het factuurbedrag was flink hoger dan waarmee ik rekening had gehouden (na googlen wat een kleine beurt ongeveer kost), maar het belangrijkste is toch dat ik met mijn Yaris nog lang kan doen. Ik kom graag terug!

Marian Jansen (Apeldoorn)
17-06-2020

Reparatie goed volbracht.

A t k v.d esschert mevr (Apeldoorn)
17-06-2020

Nette garage, vriendelijke verkoper. Warm.

Danny Verburg
17-06-2020

Klantvriendelijk, professioneel.

B.Siekierska (Vaassen)
11-06-2020

Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Duidelijke uitleg van de mogelijke scenario's door een klantgerichte vriendelijke verkoopmedewerker. Duidelijke offerte. Nette en schone showroom. Bij aflevering stond de auto als een cadeautje ingepakt en waren er zelfs bloemen voor mijn vrouw.

Familie Clemens (Zutphen)
11-06-2020

Wanneer het onderhoud duurder uitkomt dan verwacht dan wordt er gebeld en uitgelegd wat er gedaan moet worden.

Gerda Groenen (Schalkhaar)
10-06-2020

Deskundig, (klant)vriendelijk en redelijke prijzen.

Chiel Stroeven (Heeten)
10-06-2020

De snelle en persoonlijke behandeling. Je voelt je gezien en geen nummer. Ik ben er graag. Bij een eventuele aankoop van een andere auto zou ik wel bij de dealer willen blijven. Hetgeen duidelijk maakt hoe tevreden ik ben.

Wim Groot (Zutphen)
08-06-2020

Duidelijkheid en correcte samenvatting wat er moet gebeuren..

Aad noordermeer
08-06-2020

Nette zaak met professionele houding en afhandeling. Betrouwbare uitstraling. Beter dan in Amsterdam. Te duur gekochte Rav 4 met een mooi verhaal qua marktwaarde. De afschrijving bij inruil bij dezelfde Louwman bleek meer dan de helft meer afgeschreven in 2 jaar dan aangegeven. Verkoper was al vertrokken dus geen verhaal te maken dan jammer voor u maar helaas. Opgelicht dus. Vandaar lease, want Toyota is qua merk en auto superieur. Na de lease tijd zien we wel verder.

Ed Mangel
03-06-2020

Net bedrijf met vriendelijke mensen.

HJA Vruggink (Barchem)
03-06-2020

Goede service en goed onderhoud.

Dhr. M.M.M. de Weert (Deventer)
29-05-2020

Correcte vriendschappelijke behandeling, manager denkt met je mee en is vooral niet opdringerig. Koop speciaal in Deventer (met plezier) een auto, alhoewel ik in Apeldoorn woonachtig ben.

Dhr. B. van Huffelen (Apeldoorn)
29-05-2020

Toyota Wagenmaker is een fijne dealer waar je prettig en met koffie wordt ontvangen en waar de beurten en eventuele reparaties naar volle tevredenheid worden uitgevoerd!

Jan Haarman (Twello.)
21-05-2020

Vakwerk, vriendelijk, redelijke prijs.

Jolanda de Ruijter (Eerbeek)
21-05-2020

Toyota yaris gekocht en onderhoud prima.

bob wanrooij (Schalkhaar)
21-05-2020

Prima service, over het algemeen goed geinformeerd. Afspraken maken gaat uitstekend, wel enkele keren gehad dat extra aangegeven werkzaamheden in opmerkingenveld niet gezien waren.

Bert
21-05-2020

Altijd vriendelijk geholpen en hele goede service En altijd vervangend vervoer als dit nodig is!!

Belveley (Deventer )
21-05-2020

Een eerlijke oprechte meedenkende benadering. Ik voel me een gewaardeerde klant. Ik vertrouw ze volkomen doordat bij herhaling alle medewerkers die ik meemaakte zo handelden.

Cees Schaar (Zutphen)
14-05-2020

Ter zake kundigheid, correct optreden van diverse medewerkers.

Mevr.F. Van der Meulen-Stoffels (Zutphen)
14-05-2020

Wordt altijd goed/correct geholpen. Of wel tevreden klant.

Jacqueline (Deventer )
14-05-2020

Een prettige garage en je wordt goed geholpen.

c c m piek-meijers (apeldoorn)
12-05-2020

Omdat de service en ontvangst buitengewoon goed waren.

Dhr. S. Geerlings (Deventer)
08-05-2020

Uitstekende kwaliteit, vooraf vastgestelde prijzen, altijd vriendelijk. Je weet precies waar je aan toe bent.

Joost Beekers (Apeldoorn)
30-04-2020

Wij zijn, in het licht van de beperkingen van de corona-maatregelen, goed geholpen.

Dhr Heerink
29-04-2020

ben al jaren Toyota rijder zowel zakelijk geweest als nu privé ben altijd tot volle tevredenheid behandeld door medewerkers en ben tevreden over het merk Toyota ,ben ook tevreden dat medewerkers van dealer Nijendijk meegegaan zijn naar huidige dealer. Het is vertrouwd gebleven.

j.w.Zegers (zutphen)
24-04-2020

De ontvangst is altijd vriendelijk, de kosten worden netjes aangeven.Er wordt eventueel een vervangende auto beschikbaar gesteld als de werkzaamheden langer duren. De monteurs zijn kundig en geven altijd keurig uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

W. de Roo (Apeldoorn)
23-04-2020

Prima service en uitstekend geholpen.

Wiersma (Deventer)
23-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.