9,0
1.455 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.455 beoordelingen - Powered by TNS

Het is een prettige autodealer die de afgesproken werkzaamheden correct uitvoert. Van tevoren geven zij een opgave van de kosten en eventuele meerkosten worden overlegd. Ze hebben in mijn Aygo het X-beat systeem netjes ingebouwd.

Klaas Jan Rosenberg (Apeldoorn)
21-06-2021

Prima bedrijf.

familie Jansen
21-06-2021

Zeer constructief gesprek met aangename verkoper.

Rob Hilgersom (Apeldoorn)
21-06-2021

Het is een zeer fijne dealer en ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Voor onderhoud en dat soort dingen vind ik het erg prettig hoe snel ze daarmee helpen.

Myrthe Vriend (Apeldoorn )
21-06-2021

Goede service en plezierige contacten.

Arie Develing (Apeldoorn )
11-06-2021

Wij zijn erg tevreden met deze dealer die zijn afspraken na komt, vooraf prijsopgave doet en alles correct en netjes uitvoert! Prima bedrijf!

J.A. Haarman (Twello)
11-06-2021

Ik heb mijn auto ingeruild, en rij nu een nieuwe Corolla.

henk kamperman
11-06-2021

Alles beleefd en netjes.

Ruud martens (Zutphen)
11-06-2021

Toyota Wagenmaker Apeldoorn komt de afspraken na en verleent uitstekende service. Het prijsplaatje kan uiteindelijk anders uitvallen dan vooraf bekend; in mijn geval kwam dit door "onvoorzien" maar hiermee moet rekening worden gehouden. De auto is het echter waard: ik kan zorgeloos weer verder rijden. Bedankt en tot ziens!

Marian Jansen (Apeldoorn)
07-06-2021

Zeer klantvriendelijke receptioniste. Meedenkend en flexibel. Leenauto beschikbaar. Monteur belde eerst met prijsopgave voordat hij onderdelen ging vervangen of repareren.

Anoniem (Apeldoorn )
07-06-2021

Goede service. Correcte afhandeling. Erg tevreden.

Ed.Mangel (Kootwijk)
03-06-2021

De klant moet er naar vragen, maar wordt niet automatisch gemeld; update navigatie, mat vervanging en gratis leenauto bij grote beurt.

T.j. Bosman (Vaassen )
03-06-2021

Alles perfect, maar een gratis leenauto zou het perfect maken.

J. Pletting (Apeldoorn )
03-06-2021

Bezoek aan Toyota voor grote beurt van Aygo zeer teleurstellend. Naast de grote beurt het gehele bedrag voor de APK in rekening gebracht. Voorgestelde airco controle kost € 375,=, een belachelijk bedrag voor een 4 jaar oude auto. Bij controle bleek de waterpomp te lekken. Dit blijkt vaker voor te komen, dus volgens mij een reden om te vragen om coulance, aangezien de Aygo slechts 22.000 km heeft gelopen. Hiervoor zou ik na een paar dagen worden benaderd, maar helaas nog steeds niets gehoord. Deze manier van handelen was ik niet gewend van Toyota en Wagenmaker, heel jammer.

Henk van Dijk
03-06-2021

Tevreden.

O.B. Losse (Apeldoorn)
27-05-2021

Klantgericht en klantvriendelijk.

Dhr. M.M.M. de Weert (Deventer)
27-05-2021

Toyota Wagemaker is een betrouwbaar bedrijf. Vriendelijk personeel. Reparatiewerk wordt deskundig en netjes uitgevoerd. Erg fijn om zo’n goeie garage te hebben.

D Bezemer (Deventer)
21-05-2021

Ben zeer tevreden over deze garage.

Mevr. Nieuwenhuis
19-05-2021

Bij de verkoop niet correct geholpen/afgehandeld.

Jelle (Apeldoorn )
19-05-2021

Top garage.

A. (Apeldoorn )
12-05-2021

Toyotadealer bevalt prima. maakt goede afspraken, goede offerte, vriendelijke vakbekwame mensen. Mijn auto is in goede handen.

Jolanda de Ruijter (Eerbeek)
12-05-2021

We gaan al jaren naar deze dealer en zijn zeer tevreden. Altijd goede service en vriendelijk.

Dhr. M. Jansen (Lochem)
12-05-2021

De kundigheid en vriendelijkheid staat bij hen hoog in het vaandel.

Cees .Egelie (Duiven)
07-05-2021

Persoonlijke benadering, geeft tijd en gelegenheid om een keuze te maken, totaal niet opdringerig. Houdt rekening met je wensen en de prijs is onderhandelbaar. De aankoop van een nieuwe auto, bij Wagenmaker Deventer, is voor mij een fijne exercitie.

Bernhard van Huffelen (Apeldoorn)
07-05-2021

Goed gevoel, helder gesprek en service.

Kahveci. B (Deventer )
30-04-2021

Vriendelijk te woord gestaan, reparaties worden goed uitgevoerd.

Maurice Bosscher (Arnhem)
28-04-2021

De dealer krijgt een 9, want anders kan ik nooit meer hoger geven. Het is een goede en eerlijke dealer met een mooie professionele werkplaats en monteurs.

Dhr.A. Hobbelink (Apeldoorn )
21-04-2021

Fijne, no nonsens garage die past bij het merk.

Robert Hakkert (Soesterberg )
21-04-2021

Mijn vorige RAV4 heb ik bijna 10 jaar in gereden, maar helaas vorig jaar juli op de Duitse autobaan rijdend onder normale omstandigheden begaf de versnellingsbak het. Ik ben toen in de 3e en 4e versnelling naar huis gereden, dat ging met veel moeite. De volgende dag naar de garage, de schade was €3400,00: dat was een grote smet op de RAV4.

Alfons Roolvink (Warnsveld)
21-04-2021

Er moet wat te wensen overblijven .

Dhr. D.W.Pijpers (Apeldoorn)
14-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.