9,0
1.360 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.360 beoordelingen - Powered by TNS

Het is gemakkelijk om een afspraak te maken, je krijgt van tevoren een opgave van de kosten en de werkzaamheden worden snel en goed uitgevoerd. Als de ruitenwisservloeistof die ik zelf al helemaal had bijgevuld niet berekend was dan had het cijfer zomaar een 10 kunnen zijn.

Klaas Jan Rosenberg (Apeldoorn)
22-10-2020

Veel aandacht als klant.

Odding (Apeldoorn )
22-10-2020

Een zeer prettig garagebedrijf met goede medewerkers, ik heb nooit klachten, word altijd correct geholpen.

G. Resseler (beekbergen)
22-10-2020

Prima dealer met een goede organisatie.

Dhr.H.M.Luikens (Apeldoorn )
22-10-2020

Een perfecte service van zeer klantvriendelijk personeel. Na afloop van de beurt prima geïnformeerd over de werkzaamheden. Deze garage weet precies hoe een klant behandeld moet worden.

Hein Boots (Zutphen)
22-10-2020

Nog geen ervaring met onderhoud bij deze dealer. Wel met de verkoopadviseur. Een realistsche verkoper zonder praatjes.

Rudi Brouwer (Deventer)
22-10-2020

Fijne garage, kundig, vriendelijk personeel en vlotte afhandeling. Nu heb je met een Toyota sowieso niet snel wat, maar als er dan wat is kun je snel weer voort. Aanrader, ook voor particulieren (mijn ervaring is als lease rijder).

Kees Hurenkamp (Apeldoorn)
15-10-2020

Het eerste contact was zeer uitgebreid waardoor er een tweede contact volgde. Beide keren met geduld en zeer goed te woord gestaan en tot de koop over gegaan.

Hans Barink (Empe)
15-10-2020

De mensen met wie ik contact heb gehad waren beleefd, behulpzaam en gaven mij goede informatie.

N. van Doorn
15-10-2020

Ik word altijd op tijd gewaarschuwd wanneer ik verwacht word in overleg uiteraard, ik blijf altijd in de showroom wachten genoeg te kijken en te lezen en heerlijke koffie en als er bijzonderheden zijn overleggen wij hoe of wat, ik kan niets negatiefs bedekenken.

H.Keuken (Zutphen)
08-10-2020

Vriendelijk personeel, deskundig en fijn de prijsopgave van te voren. Telefoontje bij evt. problemen. Compliment. Ben zeer tevreden.

Hans van Wijk (Deventer)
08-10-2020

Vriendelijke benadering.

P S.Cheung (Apeldoorn)
28-09-2020

Goede wijn behoeft geen krans.

Dirk J van Doorn (Beekbergen)
25-09-2020

Netjes en vriendelijk geholpen. Vriendelijke (spreekwoordelijke) tik op mijn vingers gekregen, dat ik oliepijl moet checken. Klopt hoor! Goede uitleg extra kosten. Goede service.

J. Kiffen (Eerbeek)
25-09-2020

Bij de laatste beurt schrokken wij van de prijs. Op de zogenoemde checklist staan punten die naar onze mening nergens over gaan. Overbodig dus. Ik weet zelf ook wel dat de motorkap goed sluit. Om maar een voorbeeld te noemen. Zo'n onderhoudsbeurt kan naar onze mening best wel iets voordeliger.

Dhr. A. van Dijk (Teuge)
25-09-2020

Prima dealer, altijd prettig om daar te komen.

Ronald van Schaik (Deventer Laan van Borgele 40 flat 609)
25-09-2020

Vriendelijk en behulpzame dealer. Klant staat voorop en de aandacht is persoonlijk.

Daan
25-09-2020

Buitengewoon vriendelijk en kundig personeel. Totaal niet op- of aandringen. Duidelijke uitleg over het leasen. Alle vragen die ik had zijn duidelijk beantwoord.

Mieke Bout (Deventer)
25-09-2020

Kwaliteit en klant staan centraal en lekker gewoon. (laagdrempelig)

H. van Huffelen (Wenum)
21-09-2020

Al eerder jarenlang klant geweest van Toyota Wagenmaker. Een paar jaar naar een ander merk overgegaan. Nu weer terug bij Toyota. Wij rijden nu in de nieuwe Toyota Yaris first edition hybrid. Een geweldige ervaring. Rijdt werkelijk fantastisch. Ook de vele opties zijn grandioos. Blij dat we weer terug zijn bij dit merk. De kwaliteit van dit merk staat borg voor veel rijplezier en weinig pijn in de portemonnaie. De ontvangst en begeleiding bij Wagenmaker was een geweldige ervaring.

A. Nieuwenhizen
21-09-2020

Ze zijn allemaal stuk voor stuk vriendelijk en erg behulpzaam.

Mw G.H Yntema (Zutphen )
21-09-2020

Prettige binnenkomst, nette benadering en een goed verwerken van de opdracht bijv. 40.00 beurt.

Dhr R.Visser (Apeldoorn)
15-09-2020

Een 9 voor de communicatie etc, een 7 voor de beurt/apk keuring, de auto was niet schoon: vlekken en vegen.

Margreet (Lieren)
14-09-2020

De service was goed maar ik moest zelf voor een andere auto zorgen deze dag!

A.Adibi (Apeldoorn)
10-09-2020

Goede contacten en prima geholpen.

G. Curtu (Deventer)
10-09-2020

Laagdrempelig en mooi bedrijf. Leuk en zeer vriendelijke mensen die verstand van zaken hebben en ook nog eens oprecht geïnteresseerd zijn in ons als koper. een prettige ongedwongen sfeer die aanspreekt.

Manon van den Esschert (Emst)
10-09-2020

Zeer fijn bedrijf, prettig personeel die vriendelijk alle tijd voor mij nam.

Mevr.Looijen. (Apeldoorn)
10-09-2020

Wij worden altijd prima geholpen. Er wordt goed geluisterd naar wat het probleem is en er wordt in overleg een reparatie gedaan en een afspraak gemaakt voor wat betreft de eventuele kosten.

H.W. Luinge (Deventer)
07-09-2020

Prettig bedrijf en zeer correcte afwikkeling.

Van Tongeren (Apeldoorn )
02-09-2020

Prima service en klantvriendelijk.

R.Hendriks
28-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.