Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

911 beoordelingen - Powered by TNS

Bij het brengen van de auto voor zijn normale servicebeurt, heb ik ook melding gemaakt van een beschermkap, die van de auto was afgereden, maar waarvan de bevestigingsnokken nog grotendeels intact waren. Op mijn vraag of dit gerepareerd kon worden, kwam direct de mededeling dat dit niet mogelijk was. Kosten Euro 320,00!! Ik heb toen bij een andere Toyota dealer dezelfde vraag gesteld en die gaf aan dat dit zonder problemen gerepareerd kon worden. Wel met de mededeling erbij dat een nieuwe kap wellicht voor de toekomst een betere optie zou zijn, maar voorlopig uitstekend kon worden gehanteerd. Kosten Euro 35,00!!!U begrijpt wellicht waarom ik deze dealer niet zo hoog meer in het vaandel heb. En heb ook een andere Toyota dealer gevonden, waar ik het normale onderhoud ga onderbrengen.

Fons Nolte
05-11-2019

Vriendelijk ontvangen en van te voren een duidelijke prijsopgave gekregen. De onverwachte extra uit te voeren werkzaamheden, werden van te voren telefonisch besproken, zodat ik precies wist waaraan ik toe was.

E. R. A. Fokkema
05-11-2019

was mijn eerste bezoek. tot zover tevreden

dhr. Van der Hooft (Dieren)
23-10-2019

zeer prettige garage met prettige medewerkers en de goede ontvangst aan de balie

G. Resseler (Beekbergen)
23-10-2019

Ik wil even op een terugroepaktie wijzen. Mijn Toyota Yaris heeft al vanaf 2016 een terugroepactie van de bijrijdersairbag ontsteker maar tot op heden nog geen enkel bericht vanuit de Importeur is mij al 2 keer bij Toyota Wagenmaker medegedeeld. Dit vind ik wel een slechte zaak. Mede omdat dit om de veiligheid gaat valt mij dit erg tegen van Toyota. 3 Jaar moeten wachten vind ik een belachelijk lange tijd!!!

A.J.Brink (Apeldoorn)
16-10-2019

De laatste keer waren er wat slordig heden.men zou de kapotte antenne vervangen, was niet gebeurd en heb ook geen mobiliteitsgarantie oftewel pechulp garantie .

Jan tijhof (Loenen)
16-10-2019

Weten wat je verkoopt

Huub Slingerland (Apeldoorn)
09-10-2019

Ik heb werkelijk alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf.

Wim van Heugten (Apeldoorn)
24-09-2019

Altijd een prima service, zeer klantgericht bedrijf, precies wat je van Toyota verwacht.

J Thoe
20-09-2019

cijfer 8 betekent in het algemeen goed, maar mijn laatste ervaring was uitstekend. Met een provisorisch gerepareerde band (plugje) kwam ik na veel problemen 5 minuten voor sluitingstijd bij Wagenmaker en toen heeft men de moeite genomen om alsnog meteen een nieuwe band te plaatsen.

Jan Dekker (Apeldoorn)
03-09-2019

Ik had een 9 gegeven, maar er is 1 minpunt. De werknemers roepen naar elkaar binnen de showroom, waar ook de wachtruimte voor bezoekers is ( is allemaal open), ipv naar elkaar toe te lopen en dan op normale toon met elkaar te praten.

Margreet Verhoeff
03-09-2019

Bij Toyota Wagenmaker word je op een nette vriendelijke manier deskundig en in overleg geholpen!Wij zijn erg tevreden over deze dealer!

J. Haarman (Twello)
03-09-2019

Ik heb nu als uitzondering meegedaan aan een enquete. Ik ben tevreden over mijn garage. Als ik dat niet was zou ik er niet heengaan. Ik vind derhalve een enquete als deze uitsluitend goed om de kas van het enquetebureau te spekken. Ik zou het dan ook op prijs stellen als ik in de toekomst geen vragen meer krijg.

G.J.T. Van Holten (Deventer)
03-09-2019

alles word zeer correct afgehandeld

Herman Middendorp (Deventer)
03-09-2019

Vroeger heb ik meerdere lease auto's gehad via wagenmaker. Nu is mijn privé auto hier in onderhoud. Deze is bij een andere Toyota dealer gekocht maar dat maakt uiteraard niets uit. Bij mijn lease auto's was het onderhoud altijd volgens afspraak. Dit service niveau is hetzelfde bij mijn privé auto. Competente en vriendelijke medewerkers, stuk voor stuk. Prima dealer.

Walter Stoutenburg
03-09-2019

Ik rij al negen jaar Toyota en ik wordt altijd netjes bij jullie geholpen en ik hoop nog vele jaren dat het zo blijft. Groetjes

André Oostrom (Deventer)
23-08-2019

Wordt er vriendelijk ontvangen. Er wordt naar je geluisterd, er wordt vooraf een prijsopgave gegeven. Eventuele bijzonderheden worden besproken.

B.Tijs (Apeldoorn)
21-08-2019

Vriendelijk , deskundig en meedenkend.

Ramón Lieveld (Zutphen )
21-08-2019

goede service en vriendelijkheid

joki didden (twello)
21-08-2019

Nette uitstraling, vriendelijk personeel en correcte uitleg over uitgevoerde werkzaamheden.

Cor Schotte (Berkel)
21-08-2019

Ik ben tevreden. Wel nogal prijzig.

Toon Brands (Beekbergen)
14-08-2019

goede communicatie, geeft vertrouwen

Marianne de Groot
14-08-2019

Klantvriendelijk bedrijf met kennis van zaken. Fijne verkoper en goeie werkplaats.

Jos Kamphuis (Deventer )
09-08-2019

Zeer klantvriendelijk en je word tijdig op de hoogte gebracht van ev. extra kosten en tijd

Betsie Bronsvoort (Holten)
07-08-2019

Alles klopt bij Toyota Wagenmaker, zoals afspraken, uitgevoerde werkzaamheden, prijzen.Ben al vele jaren klant, tot grote tevredenheid.

dhr. F.W.Hendriks (Bathmen)
07-08-2019

alles volgens afspraak

a. biesma (deventer)
02-08-2019

Prettige garage met gemotiveerd personeel dat dit ook uitstraalt.

Dhr.J.Jongenelen (Apeldoorn)
31-07-2019

goede service

bob wanrooij (Schalkhaar)
31-07-2019

prettige ontvangst, uitstekend contact en goede servicegerichtheid.

Ruud Plantinga (Deventer)
31-07-2019

Klantgericht, vriendelijk, deskundig en afspraken worden nagekomen.

C. de Rek
31-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.