9,0
1.570 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.570 beoordelingen

behulpzaam en vriendelijk

Anoniem
09-07-2014

zakelijk en vriendelijk behandeld ik ben tevreden

mevr.nae van bruggen (hoenderloo)
09-07-2014

Goede service, heldere offerte en duidelijke afspraken waaraan men zich ook houdt.

Anoniem
09-07-2014

Jobe done, voor zo ver van toepassing, zo vaak kom ik er ook niet. ( niet nodig :-) )

Karel van der Zande (Apeldoorn)
08-07-2014

klantvriendelijk.

mw. Zweverink Groen. (Apeldoorn)
08-07-2014

Prima bij maken van afspraak en begeleiding voor en tijdens onderhoud. Geen prijsopgave omdat er sprake was van regulier onderhoud.

Rob Spreeuw (Apeldoorn)
08-07-2014

Anoniem
08-07-2014

n.m.m. is 10 perfect en dat is niemand.

Anoniem
08-07-2014

duidelijkheid.

Anoniem
08-07-2014

Prima dealer.

Sam van Eenennaam (Deventer)
08-07-2014

Vriendelijk, efficiënt en duidelijke uitleg.

Anoniem
08-07-2014

Word correct geholpen van te voren werd op mijn vraag verteld wat de te verwachten kosten zijn. Leen auto mee en door mij afgetankt. Kort gezegdof genoemd mag ook worden; men is ook voor kleine kinderen vriendelijk en geeft deze aandacht. Kleinzoon vond het geweldig dat hij even onder een auto mocht kijken. Dat er en kapotte schade auto stond vond die helemaal geweldig. Een celicia was dat. Ben van huis uit al jaren een Toyota rijden mijn pa kocht in de meern een v d eerste toyota's en ik heb er zelfs nog met het handje auto's uitgepoetst. remmers was dat. Met vriendelijke groet joke sneep

Mevrouw J M Sneep (Apeldoorn)
08-07-2014

Om dat alles naar wens verlopen is, maar ik nog maar een zeer korte ervaring heb met de dealer kies ik nu voor een 8 en bv niet voor een 10. Dan kan altijd nog komen, afhankelijk van de ervaringen de komende jaren.

Rene Nekkers (Zutphen)
08-07-2014

Heel prettig geholpen.

Wim Nijhof (Naarden)
08-07-2014

Snelle, vriendelijke sevice, zonder problemen

W.Kolthof (Deventer)
07-07-2014

Goede afspraken, correcte afhandeling.

P.de Vries (Warnsveld)
30-06-2014

Deskundig. niet duur. aardig

Anoniem
26-06-2014

Ik heb geen reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid en de vakkundigheid van deze dealer....wel heb ik nog steeds in mijn achterhoofd een voorval met mijn vorige Toyota waar iets gebeurde dat niet klopte. Dat is al een aantal jaren geleden maar ' t blijft hangen in mijn hoofd.

H.j.van der Maarel (Deventer)
26-06-2014

Correcte, zakelijke en vriendelijke behandeling.

Anoniem
26-06-2014

garage nijendijk is van oudsher een degelijk bedrijf,zakelijk in gesteld,goed personeel en dat geeft vertrouwen.

m.j.veerwater (zutphen)
26-06-2014

Prima service en vriendelijke kundige medewerkers!!

Anoniem
26-06-2014

prima dealer

Anoniem
26-06-2014

Goede en deskundige service.

Anoniem
26-06-2014

bedrijf is redelijk betrouwbaar doch uit de werkplaats komt weinig respons over de werkzaamheden.

Anoniem
26-06-2014

Goede service en netjes en ongedwongen behandeld.

Anoniem
26-06-2014

De medewerkers zijn correct en vriendelijk, de reparaties of beurten worden correct uitgevoerd. Als je een auto na een beurt gewassen zou moeten terugkrijgen dan is dat hier nooit het geval. Verder mogen sommige onderdelenprijzen wel wat reëler worden, dus wat betaalbaarder.

van Hees
16-06-2014

Prettige ontvangst, fijn geholpen, kennis van zaken (klein detail mbt wegenbelasting daargelaten)

Anoniem
16-06-2014

Kennis, ervaring, vriendelijkheid.

Koopmanschap (deventer)
13-06-2014

betrouwbaar; kundig; vaste prijs.

G.J.Molenaar (Apeldoorn)
12-06-2014

Goede kwaliteit, klantgericht, prima bereikbaar, behupzaam

Anoniem
12-06-2014