9,0
1.466 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.466 beoordelingen - Powered by TNS

Hoge servicegraad Zaken doen met Toyota Wagenmaker is top. Terzake kundige mensen en een prettige sfeer.

Wim Smit
07-10-2021

Erg fijn geholpen. We werden van het begin af aan erg prettig geholpen, hulpvaardig en met respect. Wagenmaker heeft zich met succes ingespannen ons de auto net op tijd voor onze vakantie te leveren. Ook de nazorg die we door een foutje van onze kant nodig hadden was uitstekend en begripvol.

Peter Bange
22-09-2021

Goede service Ik ben erg tevreden met de service van de betreffende dealer

Toyota eigenaar
14-09-2021

Altijd tevreden.

Hr.Herman (Deventer)
15-07-2021

Bij Autobedrijf Wagemaker word je vakkundig geholpen, of dat nou een verkoop, aankoop of een onderhoud is aan uw voertuig dat maakt niet uit. Voor mij was het een hele plezierige inruil geweest van mijn oude Toyota Yaris naar mijn nieuwe Toyota Yaris Y20 (het laatste model wat er in de showroom stond).

Erik Huurman (Apeldoorn)
09-07-2021

Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg, en zorgvuldig uitvoerde werkzaamheden conform afspraak.

Debora (Apeldoorn )
09-07-2021

Uitstekende service, bij elke beurt vooraf kostenopgaaf, geen verrassingen, telefoontje als tijdens een beurt iets wordt geconstateerd, ook met kostenopgaaf, vriendelijk personeel, mogelijkheid om een fiets te lenen.

Dhr P.A. Stolk
09-07-2021

Een fijne dealer met zeer gemotiveerd en deskundig personeel. De aankoop van de auto was een feestje.

Fam. Aalders (Apeldoorn)
09-07-2021

Autobedrijf Wagenmaker B.V. heeft mij altijd goed voorgelicht en prima service gegeven. Het onderhoud van de auto is ook altijd naar wens gegaan. Eén keer kwam ik daar om te vragen of ik ook een nieuwe mat op de bestuurdersplaats kon kopen, deze was n.l. behoorlijk versleten. Het was niet mogelijk om één mat te kopen omdat de matten als set verkocht werden. De dame van de info-balie ging even overleggen en kwam met een nieuwe mat aanlopen die ik zo gratis kreeg. Super!

Mevrouw M. Schut (Apeldoorn)
05-07-2021

We worden al vele jaren op een hele prettige en professionele wijze geholpen.

Lia
30-06-2021

Goed overzichtelijk. Informatie is up-to-date.

Riana van Dam (Garderen)
23-06-2021

Het is een prettige autodealer die de afgesproken werkzaamheden correct uitvoert. Van tevoren geven zij een opgave van de kosten en eventuele meerkosten worden overlegd. Ze hebben in mijn Aygo het X-beat systeem netjes ingebouwd.

Klaas Jan Rosenberg (Apeldoorn)
21-06-2021

Prima bedrijf.

familie Jansen
21-06-2021

Zeer constructief gesprek met aangename verkoper.

Rob Hilgersom (Apeldoorn)
21-06-2021

Het is een zeer fijne dealer en ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Voor onderhoud en dat soort dingen vind ik het erg prettig hoe snel ze daarmee helpen.

Myrthe Vriend (Apeldoorn )
21-06-2021

Goede service en plezierige contacten.

Arie Develing (Apeldoorn )
11-06-2021

Wij zijn erg tevreden met deze dealer die zijn afspraken na komt, vooraf prijsopgave doet en alles correct en netjes uitvoert! Prima bedrijf!

J.A. Haarman (Twello)
11-06-2021

Ik heb mijn auto ingeruild, en rij nu een nieuwe Corolla.

henk kamperman
11-06-2021

Alles beleefd en netjes.

Ruud martens (Zutphen)
11-06-2021

Toyota Wagenmaker Apeldoorn komt de afspraken na en verleent uitstekende service. Het prijsplaatje kan uiteindelijk anders uitvallen dan vooraf bekend; in mijn geval kwam dit door "onvoorzien" maar hiermee moet rekening worden gehouden. De auto is het echter waard: ik kan zorgeloos weer verder rijden. Bedankt en tot ziens!

Marian Jansen (Apeldoorn)
07-06-2021

Zeer klantvriendelijke receptioniste. Meedenkend en flexibel. Leenauto beschikbaar. Monteur belde eerst met prijsopgave voordat hij onderdelen ging vervangen of repareren.

Anoniem (Apeldoorn )
07-06-2021

Goede service. Correcte afhandeling. Erg tevreden.

Ed.Mangel (Kootwijk)
03-06-2021

De klant moet er naar vragen, maar wordt niet automatisch gemeld; update navigatie, mat vervanging en gratis leenauto bij grote beurt.

T.j. Bosman (Vaassen )
03-06-2021

Alles perfect, maar een gratis leenauto zou het perfect maken.

J. Pletting (Apeldoorn )
03-06-2021

Bezoek aan Toyota voor grote beurt van Aygo zeer teleurstellend. Naast de grote beurt het gehele bedrag voor de APK in rekening gebracht. Voorgestelde airco controle kost € 375,=, een belachelijk bedrag voor een 4 jaar oude auto. Bij controle bleek de waterpomp te lekken. Dit blijkt vaker voor te komen, dus volgens mij een reden om te vragen om coulance, aangezien de Aygo slechts 22.000 km heeft gelopen. Hiervoor zou ik na een paar dagen worden benaderd, maar helaas nog steeds niets gehoord. Deze manier van handelen was ik niet gewend van Toyota en Wagenmaker, heel jammer.

Henk van Dijk
03-06-2021

Tevreden.

O.B. Losse (Apeldoorn)
27-05-2021

Klantgericht en klantvriendelijk.

Dhr. M.M.M. de Weert (Deventer)
27-05-2021

Toyota Wagemaker is een betrouwbaar bedrijf. Vriendelijk personeel. Reparatiewerk wordt deskundig en netjes uitgevoerd. Erg fijn om zo’n goeie garage te hebben.

D Bezemer (Deventer)
21-05-2021

Ben zeer tevreden over deze garage.

Mevr. Nieuwenhuis
19-05-2021

Bij de verkoop niet correct geholpen/afgehandeld.

Jelle (Apeldoorn )
19-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.