9,0
1.393 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.393 beoordelingen - Powered by TNS

De ter beschikking gestelde auto bezat een automaat en ik ben die niet gewend, was dit geen probleem: je wordt gewoon naar huis gebracht met een persoonlijke chauffeur!

Ben de Jong (Epe)
14-01-2021

Correcte en duidelijke uitleg van de te verrichten werkzaamheden, daarmee gepaard gaande kosten etc.

Dhr T.Platje (Epe)
07-01-2021

Ik ben al jarenlang klant bij deze dealer en heb alleen maar goede ervaringen met hen!

Frans Hendriks (Bathmen)
07-01-2021

Prettig en informeel contact, duidelijke informatie en volledig waarmaken van de verwachtingen. Alle toezeggingen kwamen uit. Niets op aan te merken.

Hans (Apeldoorn)
07-01-2021

Waarschijnlijk door de Corona bepalingen mag je de garage niet betreden, ik vind dit wel een gemis voor de klant. Ik zou het liefst geïnformeerd worden door de persoon die de auto keurt.

Antoon Haagen (Twello)
05-01-2021

Prima persoonlijk afhandeling.

Lex koster (Apeldoorn)
04-01-2021

Zeer betrouwbaar, klantvriendelijk, uitstekende service en onderhoud.

Bert Kaandorp
28-12-2020

Prima service.

Charell Jansen (Apeldoorn)
28-12-2020

Men vraagt altijd of er bijzonderheden zijn. Of een leen auto gewenst wordt. Tijdens de werkzaamheden worden te vervangen onderdelen vermeld bv lamp, filter. Vooraf wordt de wachttijd vermeld.

Mieke voor 't Hekke (Olst)
28-12-2020

Prima dealer. Goed geholpen.

dhr. RH (Epse)
28-12-2020

Zeer klantvriendelijk en een deskundig advies bij aanschaf van de Toyota.

Johan en Ineke Sterling (Deventer)
28-12-2020

Altijd vriendelijk in contact. Meedenkend, meelevend. Goede service, Prijs is prima en werkzaamheden worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd. Het vertrouwen is groot!

HGBellert (Apeldoorn)
16-12-2020

Prima bedrijf met goede service.

Th.G. van Meene
16-12-2020

Omdat ik persoonlijk vind,dat je met een dergelijke beoordeling erg tevreden mag zijn.

P.H.van der Hulst (Epe)
16-12-2020

Zeer klantvriendelijk, alle tijd voor de klanten, komen er al jaren...

Fam E . Beekman
10-12-2020

Deskundig en vriendelijk bedrijf.

Cees Leliveld (Deventer)
10-12-2020

Bij vervangend vervoer kan de klant niet aangeven dat hij/zij graag een fiets wil.

G. Hekkert (Deventer)
07-12-2020

Betrouwbare garage met deskundige medewerkers.

Dhr. C.H.van de Kamp (Apeldoorn )
03-12-2020

Tot op heden nooit problemen gehad.

DB (Apeldoorn)
03-12-2020

Super vriendelijk en perfecte service!!!!

Mevr E van der Schoot (Apeldoorn )
03-12-2020

Goede service.

W.G. Limburg (Apeldoorn)
19-11-2020

Afspraken worden nagekomen, indien problemen thuis optreden wordt zo spoedig mogelijk gereageerd. Kleine problemen kunnen dezelfde dag opgelost worden.

W. Bijlsma (Epe)
19-11-2020

Prettig contact met medewerkers en geen verrassingen v.w.b. onderhoud en factuur.

Ben Damhuis (Gorssel)
19-11-2020

Vriendelijk, betrouwbaar, netjes.

Ina Kockmann (Gorssel)
19-11-2020

Personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en heeft kennis van zaken. Je voelt je er "thuis".

S.C. Otten (Apeldoorn)
19-11-2020

Goede correcte service.

J.R. Bertus (Arnhem)
16-11-2020

Helpt de klant zo goed mogelijk.

Vrolijk.m (Twello)
12-11-2020

Zeer vriendelijk en correct personeel. De garage ziet er tiptop uit. Dit was mijn eerste bezoek en ik was hier zeer tevreden over.

Bert Doornebos (Deventer )
12-11-2020

Goede ervaringen.

Dhr. J.C.Peters (Deventer)
12-11-2020

Zeer goede dienstverlening en hoge mate van klantvriendelijkheid.

Jan Wierbos (Deventer)
04-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.