9,0
1.570 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.570 beoordelingen

Top Garage Goede garage met een prima service en afspraken. Nette, schone werkplaats en een moderne presentatie van het gehele pand.

E. K
09-06-2024

Vriendelijk, hoge kwaliteit service, duidelijke afspraken

Jeroen
08-06-2024

Uitstekende service Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid

H.A.C.M. B
01-05-2024

Een positieve, ontspannen ervaring Ik heb vaker een nieuwe auto aangeschaft en ik heb me altijd geergerd aan de verkoper die overduidelijk op me aan het inpraten is. Bij autobedrijf Wagenmaker heb ik deze ervaring totaal niet. Er werd de tijd voor me genomen. Al mijn vragen beantwoord. Proefrit gemaakt. En toen....niks. Ik werd volledig vrij gelaten om in mijn eigen tijd, mijn eigen keuzes te maken. Dit was geweldig. Bij de aflevering van de auto werd alles goed uitgelegd.

Toyota eigenaar
10-04-2024

alles was goed ik ben tevreden

A.G.R. Tolkamp
05-04-2024

afspraken Komen gemaakte afspraken niet na, gespecificeerde rekening kan niet worden verstrekt.

Hans de Leeuw
22-03-2024

Hartelijk ontangen I.p.v. gekozen te hebben voor een auto uit den Haag, gekozen voor een auto uit Apeldoorn. Fijne uitleg geen druk, snel kunnen en mogen beslissen. Vriendelijk contact. Voor mensen zoals wij met weinig kennis m.b.t. het aanschaffen van een auto, uiterst professioneel en vriendelijk geholpen.

V.M.B. Nieuwenburg
22-03-2024

Top service

F J
21-03-2024

Het was uitstekend keurig maar mijn vraag als u een. boeket bloemen wil sturen voor het invullen van de review vraag het bij garage Wagenmaker te Zutphen.

Toyota eigenaar
07-03-2024

Goede service Ben erg tevreden over deze dealer goed begeleid en geholpen bij het koopproces en daarna!

Toyota eigenaar
01-03-2024

Goede service Heel tevreden met deze dealer, wij komen hier al jaren en bij binnenkomst voelen wij ons altijd welkom. Zowel bij het kijken in de showroom als bij het brengen en ophalen van de auto voor een beurt altijd goed behandeld.

M. Schuilenklopper
21-02-2024

Toyota eigenaar
21-02-2024

Goede service. Aandacht voor te nemen keuze. Ik ben zeer tevreden over service en vriendelijke behandeling.

Toyota eigenaar
19-02-2024

Goed bedrijf Zeer goede service en zeer klant vriendelijk

Toyota eigenaar
18-01-2024

goede service ik ben zeer tevreden met de service.

J. T
11-01-2024

Uitstekende en kundige garage Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de medewerkers maar vooral ook over hun professionele deskundigheid. Echte vakmensen!

van Leeuwen
04-01-2024

persoonlijke aandacht en maatwerk. We zijn goed geholpen aan een nieuwe benzine bestelauto. De vervangende auto ter overbrugging hebben we we ook via Wagenmaker tegen een redelijke prijs mogen leasen.

M Gouw
04-01-2024

Uitstekend Wagemaker is een uitstekend bedrijf. Goede verkopers en een prima garage met vakkundig personeel.

A.H. W
29-12-2023

Je wordt goed geholpenbe Ben zeer tevreden

Toyota eigenaar
28-12-2023

toyota yriss cross. fijne onderhandeling met de verkoper , was erg enthousiast.

J. B
28-12-2023

Net bedrijf De service en de vriendelijkheid van de medewerkers is prima, zoals het hoort!

J.M. I.
22-12-2023

reparatie aan de auto prima opgelost motor deet het niet meer benzine toevoor stuk(gelukkig garantie) hier voor dank.super geholpen en pluim voor toyota wagenmakers

Toyota eigenaar
22-12-2023

Goede service Keurig behandeld en vriendelijk

Th.G. V
21-12-2023

Prima service 60.000 onderhoudsbeurt keurig en op tijd uitgevoerd

C.M. Leliveld
08-12-2023

Goede service Goede service en vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
23-11-2023

goede service ik ben erg tevreden over de service beurt ik heb gewacht bij de dealer met een lekker kopje koffie

Wim Busch
31-10-2023

Betrouwbare Toyota dealer. Ik ben erg tevreden over de service en vriendelijkheid van deze Toyota dealer. Ik kom 1x per jaar vanuit Purmerend naar Deventer voor een service beurt en met de leenauto service is het prima geregeld. Zeer tevreden Toyota corolla TS rijder.

Toyota eigenaar
31-10-2023

Goede Service Ik ben erg tevreden over de service en de uitvoering.

Toyota eigenaar
17-10-2023

Fijn bedrijf Ik ben al 13 jaar bij deze zaak ,het klikte vanaf het moment dat ik daar deze auto kocht en heb alleen maar positieve ervaringen er mee.

J.J. Tijhof
12-10-2023

WIE GEEN TOYOTA PRIUS RIJDT WEET NIET WAT HIJ MIST! Na het eerste contact ruim 10 jaar geleden ben ik altijd cliënt gebleven. Ik heb in 64 jaar in meer dan 25 auto’s en merken ruim 2 miljoen km afgelegd. Deze Prius uit 2005 met 215.000 op de teller is daarvan de meest betrouwbare en zuinigste. Hij zal ons zelfs wel overleven. Ook dankzij Wagemaker. NB. Ik rijd nog steeds op het eerste accupakket!

Ad J van Dijk
09-10-2023