9,0
1.393 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.393 beoordelingen - Powered by TNS

Wij worden altijd prima geholpen. Er wordt goed geluisterd naar wat het probleem is en er wordt in overleg een reparatie gedaan en een afspraak gemaakt voor wat betreft de eventuele kosten.

H.W. Luinge (Deventer)
07-09-2020

Prettig bedrijf en zeer correcte afwikkeling.

Van Tongeren (Apeldoorn )
02-09-2020

Prima service en klantvriendelijk.

R.Hendriks
28-08-2020

Klantgericht, deskundig, geen poespas.

Marcel stam
27-08-2020

Jammer dat ik extra moest betalen voor iets waar ik niks aan kan doen. Dit betreft de benzine die zorgt voor het eerder corroderen van de benzinetank. Dat kost weer ongeveer 30 euro meer. En of ik daar dan bezwaar tegen had. Tja, dat hoort niet op mij verhaald te worden. Verder goede service vanwege het serieus nemen van een deukje waardoor ik een oproep krijg wanneer ze het kunnen gaan repareren. Tof! Jullie zijn goed bezig!

Mevr. Ans Voogt (Apeldoorn )
21-08-2020

Goed bereikbaar, gastvrij en kundige hulp.

J.A.P. van den Berg (Alkmaar)
21-08-2020

Prettige medewerkers en correcte benadering.

Dhr. H. van Asselt (Apeldoorn)
21-08-2020

Prettige mensen en afspraak is afspraak.

Derk Reijnen (Lochem)
21-08-2020

Snel door mij gemeld probleem en door monteur vastgesteld bijkomend probleem opgelost. Verder de moeite genomen om de hele voorruit schoon te maken terwijl ik in de binnenruimte kon genieten van espresso met daarbij lekker koud water.

Frans F. Spuijbroek (Zutphen)
20-08-2020

Prima autobedrijf met keurige service en klantvriendelijk personeel.

Martijn (Deventer)
20-08-2020

Netjes geholpen. Goede uitleg. Fijne ervaring geweest.

T Nijenhuis
20-08-2020

Altijd een correcte, betrouwbare garage gebleven.

Erik Fiks (Apeldoorn )
12-08-2020

Snelle service.

B Broekhuis
07-08-2020

Ik vind Wagenmaker een prettig bedrijf waar je op een fijne manier behandeld wordt.

R Mulder (Apeldoorn)
06-08-2020

Er word prima gewerkt en overlegd als er extra werk moet gedaan worden.

H. Middendorp (Deventer)
05-08-2020

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam, geen problemen.

Dhr. Creutzburg EO
03-08-2020

Uitstekende service. Keurige kostenopgave vooraf van een beurt, tijdens uitvoering van een beurt telefonisch contact over eventuele gedane constateringen en wat de kosten zijn om dit te verhelpen. Uitleg over wat er is gedaan, telefoontje als auto weer gereed is, mogelijkheid om een fiets te lenen. Zeer vriendelijke mensen bij de receptie en last but not least uitstekende kwaliteit van de auto's.

Peter Stolk (Apeldoorn)
03-08-2020

Ik ben al jaren bij deze garage en heb alleen maar goede ervaringen. Eerlijk, betrouwbaar, meedenken met mij als klant / mij tegemoetkomen: top!

Dhr van Randwijk (Deventer)
03-08-2020

Prettige receptie, prettige werkplaatspersoneel. Nooit problemen ondervonden. Men denkt mee.

Paul Wagemaker (Deventer)
03-08-2020

goede garage, ontvangst, duidelijk, en klantvriendelijke personen.

hans verbruggen (apeldoorn)
31-07-2020

Betrouwbaar.

D R (Zutphen)
31-07-2020

Kundig en vriendelijk. Luisteren goed en voeren uit wat afgesproken is en leggen duidelijk uit wat er is gedaan.

Robert Hakkert (Soesterberg)
31-07-2020

Goede ontvangst, duidelijke uitleg, zo nodig samen zoeken naar de antwoorden op de toch altijd opkomende vragen, afspraken nakomen. Net even verder gaan in de persoonlijke touch.

Martin & Riet van Elden (Twello)
16-07-2020

Goede ervaringen met deze dealer, nette prijzen.

Ron Bouwmeester (Deventer)
01-07-2020

Deskundigheid, bereikbaarheid, vriendelijkheid; aspecten die mij het gevoel geven dat het OK is met garage Wagenmaker. De mevrouw die me ontving en te woord stond was allervriendelijkst en legde uit wat er aan mijn auto moest gebeuren. Het factuurbedrag was flink hoger dan waarmee ik rekening had gehouden (na googlen wat een kleine beurt ongeveer kost), maar het belangrijkste is toch dat ik met mijn Yaris nog lang kan doen. Ik kom graag terug!

Marian Jansen (Apeldoorn)
17-06-2020

Reparatie goed volbracht.

A t k v.d esschert mevr (Apeldoorn)
17-06-2020

Nette garage, vriendelijke verkoper. Warm.

Danny Verburg
17-06-2020

Klantvriendelijk, professioneel.

B.Siekierska (Vaassen)
11-06-2020

Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Duidelijke uitleg van de mogelijke scenario's door een klantgerichte vriendelijke verkoopmedewerker. Duidelijke offerte. Nette en schone showroom. Bij aflevering stond de auto als een cadeautje ingepakt en waren er zelfs bloemen voor mijn vrouw.

Familie Clemens (Zutphen)
11-06-2020

Wanneer het onderhoud duurder uitkomt dan verwacht dan wordt er gebeld en uitgelegd wat er gedaan moet worden.

Gerda Groenen (Schalkhaar)
10-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.