Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.222 beoordelingen - Powered by TNS

In de afgelopen jaren is Wagenmaker (voorheen "Morrenhof") betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk gebleken. Zowel in onderhoud als aanschaf / inruil. Er wordt goed uitgelegd wat er mis is, waarom er eventueel extra kosten zijn, wat de alternatieven zijn e.d. Ook als ze iets NIET weten, wordt dit eerlijk aangegeven. Ik heb de verkoper eens gevraagd of een andere garage een goede auto (ander merk) te koop had, en of de prijs goed was. Daar werd in alle eerlijkheid 'ja' op gezegd. Dat waardeer ik enorm!

M. van Randwijk (Deventer)
04-07-2019

Super geholpen en meegedacht over een 'schoonheid' probleempje. niets op aan te merken.

JJ Zimmerman (Zutphen)
04-07-2019

zeer goed en klant vriendelijk.

mev.kerkemeijer.
21-06-2019

Prettige ontvangst, duidelijke communicatie, soepel in de omgang. Dealer is meestal duurder dan een onafhankelijke garage, en ik heb met een andere Toyota dealer ook wel slechte ervaringen gehad, maar bij Wagenmaker Deventer kom ik graag weer. Top!

J. Hol
21-06-2019

Goede ontvangst, vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg.

Mevr. Bosch (Apeldoorn)
14-06-2019

Vriendelijk en behulpzaam

TEUN van Beek (DEVENTER)
14-06-2019

Klantvriendelijk, goede communicatie en denkt met je mee.

M.M.M. de Weert (Deventer)
14-06-2019

Ontvangst is allerprettigst, ook de telefonische contacten zijn uitermate korrekt.

W.M.J. Koch (Apeldoorn)
12-06-2019

Ik kan mij geen betere autodealer voorstellen dan Toyota Wagenmakers en ben daarom al jaren klant. De monteurs, verkopers, inkopers en mensen achter de receptie zijn zeer klantvriendelijk en kennen mij zelfs bij de voornaam. Top service!

Stephan Vollenbroek (Ugchelen)
07-06-2019

We hebben 3 Toyota’s in kan gezin en tot nu toe hebben we bij aankoop, onderhoud, garanties en service alleen maar buitengewoon positieve ervaringen.

Ronald van Esch (Apeldoorn)
07-06-2019

prettige medewerkers en goede service

Klaas Brandsma (Zutphen)
07-06-2019

Prima persoonlijke service

A. Klein Middelink (Apeldoorn)
05-06-2019

Eerlijk. Rechtdoorzee. Betrouwbaar. Houd zich aan afspraken. Niet te beroerd om even een andere ruitenwisser te plaatsen of een nieuwe telefoon in te stellen. Zeer klantgericht.

joke sneep (apeldoorn)
05-06-2019

Altijd een zeer goede service ,vriendelijk en vakmanschap.

Ronald van Schaik (Deventer LN van Borgele 40 flat 609)
05-06-2019

Uitstekende service , toen mijn Toyota de 3 jaar beurt kreeg hebben ze zonder kosten beide koplampen vervangen en het kantelmechanisme van mijn navigatie. Niks anders dan lof. Nu 8 jaar verder en nog steeds zeer tevreden.

Jeroen H (Apeldoorn)
05-06-2019

Prima service, vriendelijk baliepersoneel

Mevrouw Boks (Lieren)
31-05-2019

correct geholpen, zeer vriendelijke receptie.

Henny Horselenberg (Apeldoorn)
31-05-2019

Goed en betrouwbaar automerk. Vriendelijk en deskundig personeel. Goede uitstraling.

Kees Oosterloo (Deventer )
31-05-2019

Bij gebruik van een leaseauto ga je er van uit dat alle kosten bij de leasemaatschappij liggen. wanneer er reparaties worden uitgevoerd welke volgens de dealer niet voor de leasemaatschappij zijn maar voor de bestuurder dan zou het fijn zijn dat de kosten vooraf worden kenbaar gemaakt, zodat je kan kiezen om de reparatie wel of niet uit te voeren. Zeker wanneer je twijfelt over de aard van de reparatie.

P.W. Slijkhuis (Apeldoorn)
24-05-2019

We zijn dik tevreden met de garage Nijendijk.Ga zo door.

Blikman (Zutphen)
24-05-2019

Ik kom al jaren in deze garage. Altijd tot volle tevredenheid.Je kunt alle dingen betreffende de auto vragen en krijgt altijd goed antwoord.Altijd goed en tot volle tevredenheid behandeld.

Mevr.Eijlander (Haaksbergen)
24-05-2019

Deskundig, betrouwbaar en vriendelijke bejegening

J. E. Steenhuis (Lochem)
22-05-2019

Ben correct behandelt outo is netjes afgeleverd ben tevreden

Dhr Berkhout (Deventer)
22-05-2019

Over het geleverde werk ben ik doorgaans tevreden, maar een enkele keer heb ik ervaren dat de rekening voor de verrichtte werkzaamheden te hoog waren.

Jack Pesik (Beekbergen)
17-05-2019

het is goed zo

Vinkenvleugel W T (laren gld)
17-05-2019

Alles is vriendelijk.

Weppelink (Lochem.)
17-05-2019

Afspraken worden nagekomen, plezierig contact, je voelt je als klant serieus genomen.

Han van Elferen (Vaassen)
10-05-2019

Ik ben buitengewoon tevreden over de wijze waarop mijn aankoop tot stand kwam.

Paul Noija (Apeldoorn)
10-05-2019

Een fijn auto bedrijf

Ja van den Hoff (Eerbeek)
08-05-2019

Omdat er altijd "verbetering " mogenlijk moet zijn ! :-)

Dick Pijpers (Apeldoorn)
03-05-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.