9,0
1.311 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.311 beoordelingen - Powered by TNS

Te formalistisch

Huib de Bruin (Vaassen)
05-02-2020

Altijd eerlijk en vriendelijk

M.Schuilenklopper (Apeldoorn )
05-02-2020

Een verademing als dealer. Buitengewoon prettig bedrijf

Ronald van Esch (Apeldoorn )
05-02-2020

Omdat ik er goed geholpen ben naar tevredenheid

y.w.m.feuth-giele (apeldoorn)
31-01-2020

prettige behandeling. Werk wordt uitgevoerd als afgesproken. Vervangende auto beschikbaar. Geheel maakt een goede indruk.

D.Wildeboer (Apeldoorn)
31-01-2020

Prima service

vd Steeg
29-01-2020

Ik word altijd uitstekend geholpen door zeer klantvriendelijk personeel. Correcte kostenopgave vooraf en mocht er gaandeweg een keuring, wielenwissel of eventuele reparatie iets anders aan het licht komen, wordt dat goed naar mij teruggekoppeld en aan mij overgelaten wat ik ermee wil. Fijn dat een leenauto beschikbaar is. Dat geeft mij meer ruimte en vrijheid om een afspraak in te plannen. Ik ervaar de dealer als zeer betrouwbaar en dat is wat je als klant wil: zekerheid en betrouwbaarheid.

Mevr. ten Brink (Apeldoorn)
22-01-2020

Ik ben tevreden over de manier ik benaderd wordt. Ik ervaar dat als plezierig. Ook de manier waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd stemt tot tevredenheid. Afspraken worden nagekomen.

Harry Bod
22-01-2020

Ondanks de overgang van Nijendijk naar Wagenmakers is het personeel gebleven en zij doen het prima!

Dhr. M.H. Snippe (Zutphen )
22-01-2020

vriendelijke meedenkende mensen . en vooral ervaren monteurs

jan bozelie (rheden)
22-01-2020

Geen op of aanmerkingen

Bruinemeijer (Lochem)
22-01-2020

aardige mensen, word altijd vriendelijk geholpen

D.A. Brouwer (Apeldoorn)
15-01-2020

Uitstekende persoonlijke begeleiding met kennis van zaken

drs. G. van Dam (Vaassen)
15-01-2020

prima bedrijf, al zes keer een auto gekocht.

tijmen veldhuis (vaassen)
10-01-2020

Naast de klant vriendelijk en de hulp op afstand ben ik ook blij met het proactieve advies voor mijn auto. Daarnaast was hij zeer snel gerepareerd!

Dhr. Van Dronkelaar (Hoenderloo)
10-01-2020

Gemakkelijk om een afspraak te maken via de website. Deze wordt per e-mail bevestigd met prijsopgave. Ontvangst zeer vriendelijk, altijd koffie beschikbaar. Onderhoud op tijd klaar en alles volledig uitgevoerd.

Bas Erich (Apeldoorn)
08-01-2020

Zowel Toyota, als Wagenmaker verstaan de kunst om een perfect onderhoudsvrij product op de markt te zetten en te houden.

Dhr. Adri van t Hof (Epe)
08-01-2020

Niks extra’s te wensen.

F. Blaauw (Zutphen)
02-01-2020

Zeer betrouwbare dealer en super aardig personeel.

Jan Dollenkamp (Vaassen)
30-12-2019

Omdat ze zelfs een senior als ik ben goed verzorgen ,door mijn auto op te halen voor service en APK en daarna weer netjes thuis afleveren. Mooi toch!

Piet van der Hulst (Epe)
30-12-2019

Prima dealer, klant gerichte opstelling.

Gjaltema (Apeldoorn )
30-12-2019

Tot nu toe prima contact met Wagemaker en prima geholpen.

T. Koning (Deventer )
30-12-2019

Goede service, personeel is correct en vriendelijk. Zonder het te vragen kreeg ik een leenauto mee. Over de eerdere bezoeken ben ik ook tevreden. En natuurlijk vind ik het rijden in een Toyota comfortabel. Mijn eerstvolgende aanschaf zal weer een Toyota zijn.

Joyce van Rossum (Deventer )
30-12-2019

Al mijn bezoeken en uitgevoerde werkzaamheden zijn steeds correct en goed uitgevoerd. Ook tevreden over de persoonlijke benadering.

M. voor `t Hekke (Olst)
30-12-2019

Al meer dan 30 jaar rij ik TOYOTA en ken al jaren een van de directieleden, waardoor ik mij altijd op de juiste plaats heb gevoeld bij dit autobedrijf. Nooit geen problemen gekend, altijd alles in overleg opgelost. Grote hulde voor dit autobedrijf.

Ben Berst (Apeldoorn)
22-12-2019

Ik werd super goed geholpen bij het ophalen van mijn lease auto. Aardig personeel, alles werd duidelijk en goed uitgelegd en het was heel gemoedelijk. Echt een fijne auto dealer! Zou het daarom ook zeker aanbevelen. Je kunt altijd bellen als je een probleem hebt of ergens niet uit komt en ze staan vrijwel direct voor je klaar.

Anouk (Vaassen )
20-12-2019

Afspraken werden tijdig nagekomen. Uitleg bij de nota, die overigens niet mis was.

Harry Hummel (Apeldoorn)
18-12-2019

Prima garage. Duidelijke afspraken.

Hauptmeijer
18-12-2019

Service is gratis en uitvoering zeer goed. Ben op leeftijd. Mijn auto isopgehaald en teruggebracht.

Gerrit Krijgsman (Apeldoorn)
13-12-2019

Goede service en goede monteurs

A Wolterd (Apeldoorn)
11-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.