9,0
1.298 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.298 beoordelingen - Powered by TNS

prima bedrijf, al zes keer een auto gekocht.

tijmen veldhuis (vaassen)
10-01-2020

Naast de klant vriendelijk en de hulp op afstand ben ik ook blij met het proactieve advies voor mijn auto. Daarnaast was hij zeer snel gerepareerd!

Dhr. Van Dronkelaar (Hoenderloo)
10-01-2020

Gemakkelijk om een afspraak te maken via de website. Deze wordt per e-mail bevestigd met prijsopgave. Ontvangst zeer vriendelijk, altijd koffie beschikbaar. Onderhoud op tijd klaar en alles volledig uitgevoerd.

Bas Erich (Apeldoorn)
08-01-2020

Zowel Toyota, als Wagenmaker verstaan de kunst om een perfect onderhoudsvrij product op de markt te zetten en te houden.

Dhr. Adri van t Hof (Epe)
08-01-2020

Niks extra’s te wensen.

F. Blaauw (Zutphen)
02-01-2020

Zeer betrouwbare dealer en super aardig personeel.

Jan Dollenkamp (Vaassen)
30-12-2019

Omdat ze zelfs een senior als ik ben goed verzorgen ,door mijn auto op te halen voor service en APK en daarna weer netjes thuis afleveren. Mooi toch!

Piet van der Hulst (Epe)
30-12-2019

Prima dealer, klant gerichte opstelling.

Gjaltema (Apeldoorn )
30-12-2019

Tot nu toe prima contact met Wagemaker en prima geholpen.

T. Koning (Deventer )
30-12-2019

Goede service, personeel is correct en vriendelijk. Zonder het te vragen kreeg ik een leenauto mee. Over de eerdere bezoeken ben ik ook tevreden. En natuurlijk vind ik het rijden in een Toyota comfortabel. Mijn eerstvolgende aanschaf zal weer een Toyota zijn.

Joyce van Rossum (Deventer )
30-12-2019

Al mijn bezoeken en uitgevoerde werkzaamheden zijn steeds correct en goed uitgevoerd. Ook tevreden over de persoonlijke benadering.

M. voor `t Hekke (Olst)
30-12-2019

Al meer dan 30 jaar rij ik TOYOTA en ken al jaren een van de directieleden, waardoor ik mij altijd op de juiste plaats heb gevoeld bij dit autobedrijf. Nooit geen problemen gekend, altijd alles in overleg opgelost. Grote hulde voor dit autobedrijf.

Ben Berst (Apeldoorn)
22-12-2019

Ik werd super goed geholpen bij het ophalen van mijn lease auto. Aardig personeel, alles werd duidelijk en goed uitgelegd en het was heel gemoedelijk. Echt een fijne auto dealer! Zou het daarom ook zeker aanbevelen. Je kunt altijd bellen als je een probleem hebt of ergens niet uit komt en ze staan vrijwel direct voor je klaar.

Anouk (Vaassen )
20-12-2019

Afspraken werden tijdig nagekomen. Uitleg bij de nota, die overigens niet mis was.

Harry Hummel (Apeldoorn)
18-12-2019

Prima garage. Duidelijke afspraken.

Hauptmeijer
18-12-2019

Service is gratis en uitvoering zeer goed. Ben op leeftijd. Mijn auto isopgehaald en teruggebracht.

Gerrit Krijgsman (Apeldoorn)
13-12-2019

Goede service en goede monteurs

A Wolterd (Apeldoorn)
11-12-2019

Gewoon goed!

Patrick
11-12-2019

Altijd zeer duidelijk, infomatief en klantvriendelijk en natuurlijk zeer professioneel

I coster (Apeldoorn)
06-12-2019

Prettige medewerkers, auto wordt goed onderhouden en de wegenwacht service was een aangename verrassing net als de krabber met handschoen die ik onlangs heb gekregen.

S. Belhadj (Apeldoorn )
04-12-2019

goede afhandeling, vriendelijk personeel, en een goede wachtruimte met gratis WIFI

AMW Koster (Apeldoorn)
22-11-2019

een 8 lijkt mij een prima cijfer, ik ben goed geholpen en dat verwacht ik dan ook van een dealerom een 10 te geven vind ik overdreven. het is niet zo dat je met koffie welkom wordt geheten, en dat je de auto gewassen en gezogen terug krijgt. dit verwacht ik ook niet, een ieder doet zijn werk naar verwachting en daarom een 8 niets mis mee toch, ik kreeg ze vroeger op school niet.

GJ Brugman (Vaassen)
22-11-2019

Ben zeer tevreden over dit bedrijf

Henny dollenksmp
22-11-2019

ach ja, een aantal zaken ontbreken. maar in het algemeen is het goed hoor.

gholam (vorden)
22-11-2019

Was van mening dat ik een rekening zou krijgen , maar bleek onder garantie te vallen.

F. HILGE (Zutphen )
22-11-2019

Altijd goed behandeld

Dhr. Burgmeijer (Deventer)
22-11-2019

Heldere afspraken, klant gericht, transparant, eenvoudig zoals je het zou verwachten en het moet zijn. Open en eerlijk en staan gerant voor hun werk. Prima!

ajm heitkamp (Heeten)
19-11-2019

goede service, klant gericht, verstrekt voldoende informatie en je wordt niet voor verrassingen gesteld.

Pieter Pie (Deventer)
19-11-2019

Toyota is een hele fijne betrouwbare auto, de service is uitstekend en de werknemers zijn behulpzaam, vakkundig en erg klantvriendelijk.

Chris Dielissen (Brummen)
11-11-2019

Prima werkplaats met vriendelijk en servicegericht personeel. Eerlijk in prijsopgave en bij tegenvallers word je eerst gebeld voor overleg. Met na afloop altijd een helder en volledig rapport over de verrichte werkzaamheden. Onlangs kwam mijn auto door een (bij Toyota zeer ongebruikelijke!) storing stil te staan. Toen hebben ze veel extra moeite gedaan om mijn auto bij de garage te krijgen. Ik vertrouw ze na vele jaren volledig.

Leonard van Wijk (Lochem)
07-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.