9,0
1.354 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.354 beoordelingen - Powered by TNS

Toyota yaris gekocht en onderhoud prima.

bob wanrooij (Schalkhaar)
21-05-2020

Prima service, over het algemeen goed geinformeerd. Afspraken maken gaat uitstekend, wel enkele keren gehad dat extra aangegeven werkzaamheden in opmerkingenveld niet gezien waren.

Bert
21-05-2020

Altijd vriendelijk geholpen en hele goede service En altijd vervangend vervoer als dit nodig is!!

Belveley (Deventer )
21-05-2020

Een eerlijke oprechte meedenkende benadering. Ik voel me een gewaardeerde klant. Ik vertrouw ze volkomen doordat bij herhaling alle medewerkers die ik meemaakte zo handelden.

Cees Schaar (Zutphen)
14-05-2020

Ter zake kundigheid, correct optreden van diverse medewerkers.

Mevr.F. Van der Meulen-Stoffels (Zutphen)
14-05-2020

Wordt altijd goed/correct geholpen. Of wel tevreden klant.

Jacqueline (Deventer )
14-05-2020

Een prettige garage en je wordt goed geholpen.

c c m piek-meijers (apeldoorn)
12-05-2020

Omdat de service en ontvangst buitengewoon goed waren.

Dhr. S. Geerlings (Deventer)
08-05-2020

Uitstekende kwaliteit, vooraf vastgestelde prijzen, altijd vriendelijk. Je weet precies waar je aan toe bent.

Joost Beekers (Apeldoorn)
30-04-2020

Wij zijn, in het licht van de beperkingen van de corona-maatregelen, goed geholpen.

Dhr Heerink
29-04-2020

ben al jaren Toyota rijder zowel zakelijk geweest als nu privé ben altijd tot volle tevredenheid behandeld door medewerkers en ben tevreden over het merk Toyota ,ben ook tevreden dat medewerkers van dealer Nijendijk meegegaan zijn naar huidige dealer. Het is vertrouwd gebleven.

j.w.Zegers (zutphen)
24-04-2020

De ontvangst is altijd vriendelijk, de kosten worden netjes aangeven.Er wordt eventueel een vervangende auto beschikbaar gesteld als de werkzaamheden langer duren. De monteurs zijn kundig en geven altijd keurig uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

W. de Roo (Apeldoorn)
23-04-2020

Prima service en uitstekend geholpen.

Wiersma (Deventer)
23-04-2020

Ik vind het een erg prettig bedrijf. Mijn achterruit was niet schoon. (zag ik toen ik weg zou rijden). Ik had een gehele grote beurt laten doen incl auto wassen etc etc. Vind het nooit prettig om hier iets van te zeggen maar deed het wel je hebt er voor betaald. Er werd gelijk gehandeld en op een prettige manier. Kan natuurlijk altijd gebeuren. Ik denk altijd Wie werkt kan fouten maken. Wie niet werkt maakt geen fouten. Maar geef toe en schiet niet in de verdediging. En zo werd het zonder problemen even hersteld. En het viel ook niet op pas als je instapte en in de spiegel keek. Dus het was ook niet zo vreemd dat het niet was opgevallen. We rijden al jaren Toyota en de volgende zal ook wellicht een Toyota zijn. Ik vind het een zeer prettige auto en voel me veilig erin.

Miny Nales (Steenenkamer)
23-04-2020

Erg tevreden, altijd vriendelijk, altijd correct.

Lilian Haak (Apeldoorn)
17-04-2020

Prima bedrijf, goede service en vakbekwame medewerkers.

Dick Pijpers (Apeldoorn)
17-04-2020

Heel goed en vriendelijk.

Dolman (Klarenbeek)
17-04-2020

Wagenmaker is een prettig bedrijf met snelle en goede service, altijd goede uitleg, maar het begint bij fijn en vriendelijk te woord gestaan worden aan de telefoon en de balie. Ik voel me welkom en mijn Aygo'tje ook.

N. Blok
26-03-2020

Kennismaking - voor de eerste keer - verliep vlot. Werkzaamheden werden uitgelegd/overlegd. Geen ongewenste colportage.

Dhr. D. de Jong (Apeldoorn)
26-03-2020

Prettig personeel (leveren goed werk), fijne receptiemedewerkers (goede afspraken mee te maken). Relaxte omgeving.

J.J.Milius
26-03-2020

Prima garage, vriendelijk personeel. Wil alleen graag op de hoogte gebracht worden indien er updates voor de auto beschikbaar komen.

Henk J Jansen (Deventer)
26-03-2020

Geen slechte ervaringen mee. Ik heb een leaseauto en krijg dan ook geen nota's en dergelijke.

Hugo (Zutphen)
26-03-2020

De garage is bij mij in de buurt en ik rij al jaren Toyota. Ooit begonnen met een Starlet. Nooit problemen mee gehad. Nu sinds kort een nieuw Aygo gekocht onder aantrekkelijke high 5 deal.en natuurlijk het vriendelijke personeel. Ik ben dus een zeer tevreden klant.

Loes Leerkes (Vaassen)
25-03-2020

Ik ben zeer tevreden over het hele proces van leasen en afleveren door de garage.

A.J.M. Wichers (Gorssel)
25-03-2020

De auto, CHR, bevalt erg goed. Ik ben een zogenaamde blije rijder! Tot nu toe (2 jaar) hebben we geen mankementen gehad, en in de garage attenderen ze ons op bepaalde zaken, die voor ons belangrijk zouden kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld veranderingen van de navigatie. Als we al eens een probleempje hebben wordt daar vlot naar gekeken en daarna opgelost. Bij de balie worden we altijd heel vriendelijk en opgewekt te woord gestaan en er kan nog gelachen worden ook.

Henk Venema (Beekbergen)
19-03-2020

Zeer correct, klantvriendelijk en deskundig.

Mevr. C.L. Heeringa
19-03-2020

De nieuwe indeling van de receptie en showroom doet wat kil en kaal aan. Er was niemand aanwezig achter de receptie op het afgesproken tijdstip. Het leek of de zaak gesloten was of verbouwd werd. Na enig wachten kwam er toch iemand te voorschijn. Dat is geen prettig ontvangst. Verder wel vriendelijk personeel.

Alice
13-03-2020

Zeer goede dealer en zeer goed personeel.

Ronald van Schaik (Deventer Laan van Borgele 40 flat 609)
13-03-2020

Fijne garage, attent en vriendelijk personeel. Denken mee en zijn behulpzaam. Kosten voor onderhoud zijn wel aan de hoge kant.

Hans van Pelt (Hengelo Gld)
13-03-2020

De gewenste auto werd binnen 1 week geleverd overeenkomstig mijn verzoek. Alles werd in het werk gesteld om aan mijn wensen te voldoen. Daar kunnen andere bedrijven binnen de branche nog wat van leren. Klantreis zoals je die overal wil maken. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om bij Toyota Wagenmaker B.V. een auto aan te schaffen.

Jack Wissink (Ugchelen)
05-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.