9,0
1.311 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.311 beoordelingen - Powered by TNS

Ik vind het een erg prettig bedrijf. Mijn achterruit was niet schoon. (zag ik toen ik weg zou rijden). Ik had een gehele grote beurt laten doen incl auto wassen etc etc. Vind het nooit prettig om hier iets van te zeggen maar deed het wel je hebt er voor betaald. Er werd gelijk gehandeld en op een prettige manier. Kan natuurlijk altijd gebeuren. Ik denk altijd Wie werkt kan fouten maken. Wie niet werkt maakt geen fouten. Maar geef toe en schiet niet in de verdediging. En zo werd het zonder problemen even hersteld. En het viel ook niet op pas als je instapte en in de spiegel keek. Dus het was ook niet zo vreemd dat het niet was opgevallen. We rijden al jaren Toyota en de volgende zal ook wellicht een Toyota zijn. Ik vind het een zeer prettige auto en voel me veilig erin.

Miny Nales (Steenenkamer)
23-04-2020

Erg tevreden, altijd vriendelijk, altijd correct.

Lilian Haak (Apeldoorn)
17-04-2020

Prima bedrijf, goede service en vakbekwame medewerkers.

Dick Pijpers (Apeldoorn)
17-04-2020

Heel goed en vriendelijk.

Dolman (Klarenbeek)
17-04-2020

Wagenmaker is een prettig bedrijf met snelle en goede service, altijd goede uitleg, maar het begint bij fijn en vriendelijk te woord gestaan worden aan de telefoon en de balie. Ik voel me welkom en mijn Aygo'tje ook.

N. Blok
26-03-2020

Kennismaking - voor de eerste keer - verliep vlot. Werkzaamheden werden uitgelegd/overlegd. Geen ongewenste colportage.

Dhr. D. de Jong (Apeldoorn)
26-03-2020

Prettig personeel (leveren goed werk), fijne receptiemedewerkers (goede afspraken mee te maken). Relaxte omgeving.

J.J.Milius
26-03-2020

Prima garage, vriendelijk personeel. Wil alleen graag op de hoogte gebracht worden indien er updates voor de auto beschikbaar komen.

Henk J Jansen (Deventer)
26-03-2020

Geen slechte ervaringen mee. Ik heb een leaseauto en krijg dan ook geen nota's en dergelijke.

Hugo (Zutphen)
26-03-2020

De garage is bij mij in de buurt en ik rij al jaren Toyota. Ooit begonnen met een Starlet. Nooit problemen mee gehad. Nu sinds kort een nieuw Aygo gekocht onder aantrekkelijke high 5 deal.en natuurlijk het vriendelijke personeel. Ik ben dus een zeer tevreden klant.

Loes Leerkes (Vaassen)
25-03-2020

Ik ben zeer tevreden over het hele proces van leasen en afleveren door de garage.

A.J.M. Wichers (Gorssel)
25-03-2020

De auto, CHR, bevalt erg goed. Ik ben een zogenaamde blije rijder! Tot nu toe (2 jaar) hebben we geen mankementen gehad, en in de garage attenderen ze ons op bepaalde zaken, die voor ons belangrijk zouden kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld veranderingen van de navigatie. Als we al eens een probleempje hebben wordt daar vlot naar gekeken en daarna opgelost. Bij de balie worden we altijd heel vriendelijk en opgewekt te woord gestaan en er kan nog gelachen worden ook.

Henk Venema (Beekbergen)
19-03-2020

Zeer correct, klantvriendelijk en deskundig.

Mevr. C.L. Heeringa
19-03-2020

De nieuwe indeling van de receptie en showroom doet wat kil en kaal aan. Er was niemand aanwezig achter de receptie op het afgesproken tijdstip. Het leek of de zaak gesloten was of verbouwd werd. Na enig wachten kwam er toch iemand te voorschijn. Dat is geen prettig ontvangst. Verder wel vriendelijk personeel.

Alice
13-03-2020

Zeer goede dealer en zeer goed personeel.

Ronald van Schaik (Deventer Laan van Borgele 40 flat 609)
13-03-2020

Fijne garage, attent en vriendelijk personeel. Denken mee en zijn behulpzaam. Kosten voor onderhoud zijn wel aan de hoge kant.

Hans van Pelt (Hengelo Gld)
13-03-2020

De gewenste auto werd binnen 1 week geleverd overeenkomstig mijn verzoek. Alles werd in het werk gesteld om aan mijn wensen te voldoen. Daar kunnen andere bedrijven binnen de branche nog wat van leren. Klantreis zoals je die overal wil maken. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om bij Toyota Wagenmaker B.V. een auto aan te schaffen.

Jack Wissink (Ugchelen)
05-03-2020

De dealer is hulpvaardig, correct en betrouwbaar

Lubberding (Twello)
28-02-2020

Wordt altijd tot volle tevredenheid geholpen.

B.Tijs (Apeldoorn)
26-02-2020

Goede service en correcte behandeling

Eddie van de Steeg (Borculo)
26-02-2020

Ben al jaren zeer tevreden over dit bedrijf. Al jaren heb ik mijn Toyota's hier in onderhoud en heb er in het verleden een tweedehandse Corolla gekocht. Ik ben tevreden over de service. Misschien wel iets duurder dan BOVAG en universele garages, maar daar staat tegenover dat ze een jaar pechhulp geven. Ook staat een stempel van Toyota garage goed in het onderhoudsboekje, welke de (particuliere) verkoop kan bevorderen. Deze garage is wat mij betreft een aanrader voor Toyota rijders in Deventer en omstreken.

Dennis (Deventer)
26-02-2020

geweldige service en vriendelijke behandeling

Alexander Broekman
21-02-2020

Een goed en betrouwbaar autobedrijf dat gemaakte afspraken nakomt.

Adams (Apeldoorn)
21-02-2020

ontvangst,begeleiding en service zijn prettig door balie personeel en indien nodig ook door werkplaats personeel.

Harry Eiland (Apeldoorn)
19-02-2020

Inmiddels ben ik 16 jaar klant bij deze garage met twee auto's en ruim een half jaar klant onder de naam Wagenmaker te Zutphen. De reparatie heeft men in eerste instantie niet kunnen uitvoeren. De auto kreeg ik nog slechter mee dan voor de reparatie. Contact werd niet opgenomen, toen ik mij weer meldde werd ik wel weer als vanouds geholpen.De reparatie heb al als extreem duur ervaren. Ik heb het gevoel dat ik twee keer de hoofdprijs heb moeten betalen.Uiteindelijk is de auto goed gerepareerd.

W. Klein Heerenbrink (Vorden)
18-02-2020

Ik ben al bijna 15 jaar klant bij Wagenmaker Deventer en diens voorganger Morrenhof. Het is mijn vijfde Toyota daar. Ik heb ze vrij vrij snel weer ingeruild, niet omdat de vorige niet goed waren maar omdat ik een nieuw model de voorkeur gaf.Prima garage, goede service en vriendelijke ontvangst.

Cees Leliveld (Deventer)
18-02-2020

fijne garage goed behandeld

G.Helsloot (Eerbeek)
12-02-2020

Klantvriendelijk - goede service - vakmanschap werkplaats - schoon.

Dhr j.jongenelen (Apeldoorn)
12-02-2020

Goede wachtruimte, ook wat afgeschermde werkplek tijdens het wachten! Prettige ontvangst en goed onderhoud. Uitleg over de prijs en na afloop servicepas.

Dhr H Schmidt (Apeldoorn)
12-02-2020

Toffe zaak, staan alijd voor je klaar, geleende auto mee, bij een beurt enz.

Dick Keurhorst (Deventer)
07-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.