9,0
1.354 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.354 beoordelingen - Powered by TNS

Prima autobedrijf met keurige service en klantvriendelijk personeel.

Martijn (Deventer)
20-08-2020

Netjes geholpen. Goede uitleg. Fijne ervaring geweest.

T Nijenhuis
20-08-2020

Altijd een correcte, betrouwbare garage gebleven.

Erik Fiks (Apeldoorn )
12-08-2020

Snelle service.

B Broekhuis
07-08-2020

Ik vind Wagenmaker een prettig bedrijf waar je op een fijne manier behandeld wordt.

R Mulder (Apeldoorn)
06-08-2020

Er word prima gewerkt en overlegd als er extra werk moet gedaan worden.

H. Middendorp (Deventer)
05-08-2020

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam, geen problemen.

Dhr. Creutzburg EO
03-08-2020

Uitstekende service. Keurige kostenopgave vooraf van een beurt, tijdens uitvoering van een beurt telefonisch contact over eventuele gedane constateringen en wat de kosten zijn om dit te verhelpen. Uitleg over wat er is gedaan, telefoontje als auto weer gereed is, mogelijkheid om een fiets te lenen. Zeer vriendelijke mensen bij de receptie en last but not least uitstekende kwaliteit van de auto's.

Peter Stolk (Apeldoorn)
03-08-2020

Ik ben al jaren bij deze garage en heb alleen maar goede ervaringen. Eerlijk, betrouwbaar, meedenken met mij als klant / mij tegemoetkomen: top!

Dhr van Randwijk (Deventer)
03-08-2020

Prettige receptie, prettige werkplaatspersoneel. Nooit problemen ondervonden. Men denkt mee.

Paul Wagemaker (Deventer)
03-08-2020

goede garage, ontvangst, duidelijk, en klantvriendelijke personen.

hans verbruggen (apeldoorn)
31-07-2020

Betrouwbaar.

D R (Zutphen)
31-07-2020

Kundig en vriendelijk. Luisteren goed en voeren uit wat afgesproken is en leggen duidelijk uit wat er is gedaan.

Robert Hakkert (Soesterberg)
31-07-2020

Goede ontvangst, duidelijke uitleg, zo nodig samen zoeken naar de antwoorden op de toch altijd opkomende vragen, afspraken nakomen. Net even verder gaan in de persoonlijke touch.

Martin & Riet van Elden (Twello)
16-07-2020

Goede ervaringen met deze dealer, nette prijzen.

Ron Bouwmeester (Deventer)
01-07-2020

Deskundigheid, bereikbaarheid, vriendelijkheid; aspecten die mij het gevoel geven dat het OK is met garage Wagenmaker. De mevrouw die me ontving en te woord stond was allervriendelijkst en legde uit wat er aan mijn auto moest gebeuren. Het factuurbedrag was flink hoger dan waarmee ik rekening had gehouden (na googlen wat een kleine beurt ongeveer kost), maar het belangrijkste is toch dat ik met mijn Yaris nog lang kan doen. Ik kom graag terug!

Marian Jansen (Apeldoorn)
17-06-2020

Reparatie goed volbracht.

A t k v.d esschert mevr (Apeldoorn)
17-06-2020

Nette garage, vriendelijke verkoper. Warm.

Danny Verburg
17-06-2020

Klantvriendelijk, professioneel.

B.Siekierska (Vaassen)
11-06-2020

Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Duidelijke uitleg van de mogelijke scenario's door een klantgerichte vriendelijke verkoopmedewerker. Duidelijke offerte. Nette en schone showroom. Bij aflevering stond de auto als een cadeautje ingepakt en waren er zelfs bloemen voor mijn vrouw.

Familie Clemens (Zutphen)
11-06-2020

Wanneer het onderhoud duurder uitkomt dan verwacht dan wordt er gebeld en uitgelegd wat er gedaan moet worden.

Gerda Groenen (Schalkhaar)
10-06-2020

Deskundig, (klant)vriendelijk en redelijke prijzen.

Chiel Stroeven (Heeten)
10-06-2020

De snelle en persoonlijke behandeling. Je voelt je gezien en geen nummer. Ik ben er graag. Bij een eventuele aankoop van een andere auto zou ik wel bij de dealer willen blijven. Hetgeen duidelijk maakt hoe tevreden ik ben.

Wim Groot (Zutphen)
08-06-2020

Duidelijkheid en correcte samenvatting wat er moet gebeuren..

Aad noordermeer
08-06-2020

Nette zaak met professionele houding en afhandeling. Betrouwbare uitstraling. Beter dan in Amsterdam. Te duur gekochte Rav 4 met een mooi verhaal qua marktwaarde. De afschrijving bij inruil bij dezelfde Louwman bleek meer dan de helft meer afgeschreven in 2 jaar dan aangegeven. Verkoper was al vertrokken dus geen verhaal te maken dan jammer voor u maar helaas. Opgelicht dus. Vandaar lease, want Toyota is qua merk en auto superieur. Na de lease tijd zien we wel verder.

Ed Mangel
03-06-2020

Net bedrijf met vriendelijke mensen.

HJA Vruggink (Barchem)
03-06-2020

Goede service en goed onderhoud.

Dhr. M.M.M. de Weert (Deventer)
29-05-2020

Correcte vriendschappelijke behandeling, manager denkt met je mee en is vooral niet opdringerig. Koop speciaal in Deventer (met plezier) een auto, alhoewel ik in Apeldoorn woonachtig ben.

Dhr. B. van Huffelen (Apeldoorn)
29-05-2020

Toyota Wagenmaker is een fijne dealer waar je prettig en met koffie wordt ontvangen en waar de beurten en eventuele reparaties naar volle tevredenheid worden uitgevoerd!

Jan Haarman (Twello.)
21-05-2020

Vakwerk, vriendelijk, redelijke prijs.

Jolanda de Ruijter (Eerbeek)
21-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.