9,0
1.570 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.570 beoordelingen

Topgarage met zeer klantvriendelijke en kundige medewerkers Ik ben al jaren supertevreden over autobedrijf Wagenmakers. Ze laten al jaren een hoog niveau van service, kwaliteit, kundigheid en empathisch vermogen zien. En dat is knap. Aan de top komen is een prestatie. Aan de top blijven is een nog veel grotere prestatie!

S. Vollenbroek
06-10-2023

Prima service! Zeer vriendelijk en zeer kundig personeel. Zelfs de verkoper herkend me nog na 3 jaar.

Toyota eigenaar
03-10-2023

Werkt goed hier De toyota dealer doet wat mij betreft wat ik wil en is afgesproken.

Karel
28-09-2023

Zie mijn eerdere. Opmerking

Toyota eigenaar
07-09-2023

Op alle fronten prima.

A.J. de Toyota eigenaar
16-08-2023

Uitstekende sevice Een week of twee voor onze vakantie kwamen we er achter dat onze auto toe was aan een servicebeurt. De dag voordat we zouden vertrekken konden we nog terecht. Toen bleek dat er nog een paar reparaties nodig waren, wilde de werkplaats een nieuwe afspraak maken, maar dat kwam ons i.v.m. onze vakantie niet goed uit. Men heeft toen alsnog op dezelfde dag de auto klaargemaakt en we konden veilig met vakantie. Top-service.

J.P. v. Zw.
03-08-2023

Goede bedrijf Tevreden naar raar dat je veel moet betalen voor het updaten van het navigatie systeem. Bij Mazda is dit gratis

D. H
15-07-2023

Alleszins tevreden met deze garage

P. M
06-07-2023

Prima service Ik ben maar een kleine klant, maar ik word met groot respect behandeld.

M.P. dZ
29-06-2023

Toppers! Klantvriendelijk bedrijf met een persoonlijke benadering.

M. Jansen
22-06-2023

Vlot en vakkundig Ik ben zeer tevreden met de manier waarop er met de klanten wordt omgegaan. Respectvol en vakkundig. Daarnaast krijgt de auto het onderhoud dat noodzakelijk is, waarbij de prijs vooraf bekend is. Vakkundig en duidelijk.

MV Ruurlo
20-06-2023

Goede service Ik ben een tevreden klant

Toyota eigenaar
02-06-2023

Toyota wagenmaker goed geholpen bij een tweedehands Toyota kopen. Voor onderhoud gaat het ook goed. Ik ben een tevreden klant

Coos Ribbink
26-05-2023

Prima service De auto komt bij deze Toyota dealer vandaan ,en wij komen jaarlijks graag uit Purmerend naar Deventer voor een onderhoudsbeurt en met de leenauto service maken wij er een dagje uit van. Alles volgens afspraak gedaan en op de hoogte gehouden qua kosten. Toyota corolla TS 2.0 is een fijne en betrouwbare auto om vele kilometers mee te maken. Groet, Ton Koning

T K
25-04-2023

aankoop toyota C-hr prima autodealer goede service kwaliteit zoals men verwacht van een dealer

H.J. B
23-04-2023

Goede service Erg te vreden

M. Beijer
21-04-2023

Ze doen uitstekend werk, en kunnen snel reageren op onverwachte dingen. De dealer is zeer deskundig en de monteurs werken echt super snel. En de 2 banden waar ik op het laatste moment om vroegen konden ze nog supersnel bestellen voor een zacht prijsje. De klant is hier nog koning

Rob Kuipers
13-04-2023

Ik ervaar Wagemaker als een prettig en fijn bedrijf. zowel vanaf de aankoop van mijn Toyota alswel het onderhoud

Toyota eigenaar
13-04-2023

Goede service. Ik ben erg tevreden met het goede contact van het personnel.

Toyota eigenaar
25-03-2023

A.M.V. Roolvink
24-03-2023

Perfect bedrijf Uitstekende communicatie, uitstekend werk, duidelijke afspraken, perfecte receptie ook aan de telefoon.

Toyota eigenaar
17-03-2023

Goede service Ik ben erg tevreden over het onderhoud die aan mijn auto is gedaan, ik werd op de hoogte gehouden en goede kwaliteit prijs verhouding. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

V.H.D. B
16-03-2023

Prettige garage Goede service, overleg en denken mee, geven eerlijk aan wat wel/niet nodig is

Toyota eigenaar
14-03-2023

Goede service. De service was prima. Maar..... Ik zou graag een leenauto krijgen om naar huis te gaan.

Toyota eigenaar
06-03-2023

Goed en vriendelijk geholpen Ik ben zeer tevreden met de service en vakmanschap van de garage

J. S
04-03-2023

Goede service We zijn zeer tevreden over de prima service, en het prettige personeel.

W. Busch
23-02-2023

Goede service Prima service bij Toyota Wagenmakers, ze denken mee en komen afspraken na. Heel fijn

Ada Jongkamp
22-02-2023

Ben een zeer tevreden client van firma Wagemaker in Apeldoorn. Bedrijf en merk Toyota kan ik van harte aanbevelen.

J.H. W
08-02-2023

Diemers
02-02-2023

Goede service en extra reparaties uitgevoerd. Ik ben erg tevreden over de service en het gratis weghalen van mijn deukjes. Verder is het onderhoud naar behoren uitgevoerd.

D B
24-01-2023