9,0
1.466 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Wagenmaker

9,0

1.466 beoordelingen - Powered by TNS

Top garage.

A. (Apeldoorn )
12-05-2021

Toyotadealer bevalt prima. maakt goede afspraken, goede offerte, vriendelijke vakbekwame mensen. Mijn auto is in goede handen.

Jolanda de Ruijter (Eerbeek)
12-05-2021

We gaan al jaren naar deze dealer en zijn zeer tevreden. Altijd goede service en vriendelijk.

Dhr. M. Jansen (Lochem)
12-05-2021

De kundigheid en vriendelijkheid staat bij hen hoog in het vaandel.

Cees .Egelie (Duiven)
07-05-2021

Persoonlijke benadering, geeft tijd en gelegenheid om een keuze te maken, totaal niet opdringerig. Houdt rekening met je wensen en de prijs is onderhandelbaar. De aankoop van een nieuwe auto, bij Wagenmaker Deventer, is voor mij een fijne exercitie.

Bernhard van Huffelen (Apeldoorn)
07-05-2021

Goed gevoel, helder gesprek en service.

Kahveci. B (Deventer )
30-04-2021

Vriendelijk te woord gestaan, reparaties worden goed uitgevoerd.

Maurice Bosscher (Arnhem)
28-04-2021

De dealer krijgt een 9, want anders kan ik nooit meer hoger geven. Het is een goede en eerlijke dealer met een mooie professionele werkplaats en monteurs.

Dhr.A. Hobbelink (Apeldoorn )
21-04-2021

Fijne, no nonsens garage die past bij het merk.

Robert Hakkert (Soesterberg )
21-04-2021

Mijn vorige RAV4 heb ik bijna 10 jaar in gereden, maar helaas vorig jaar juli op de Duitse autobaan rijdend onder normale omstandigheden begaf de versnellingsbak het. Ik ben toen in de 3e en 4e versnelling naar huis gereden, dat ging met veel moeite. De volgende dag naar de garage, de schade was €3400,00: dat was een grote smet op de RAV4.

Alfons Roolvink (Warnsveld)
21-04-2021

Er moet wat te wensen overblijven .

Dhr. D.W.Pijpers (Apeldoorn)
14-04-2021

Je weet altijd vooraf waar je aan toe bent. Er wordt tussen de werkzaamheden overlegd waar ze tegenaan lopen. Zodat jezelf nog inspraak hebt wat er wel of niet gebeurd. Of wat nog even kan wachten.

Miny Nales (Steenenkamer)
14-04-2021

Meestal prima. Dit keer echter teleurstellend.

J.A. de Reus (APELDOORN)
14-04-2021

Afspraak vlot gemaakt. Garage overlegde correct over extra werk en prijs.

Hans Ader (Bathmen )
26-03-2021

Autobedrijf Wagenmaker B.V. beschikt over vriendelijk personeel, zowel aan de balie als werkplaats als verkoop, geeft in principe goede service en denkt mee met de klant. Echter door het volgende komt mijn cijfer lager en op een 8 uit: Door een foutief nummer in de catalogus werd er bij de onlangs uitgevoerde beurt een verkeerde ruitenwisser achterop mijn auto geplaatst. Dit is de volgende dag weliswaar hersteld, maar resulteerde voor mij in een extra rit naar de garage omdat ik buiten Apeldoorn woon. Daar was ik niet zo blij mee. Ik ga ervan uit dat nieuwe onderdelen gelijk gecheckt worden voordat de auto wordt teruggegeven aan de klant.

Mw. Ketting
16-03-2021

Niets op aan te merken. Alles volgens plan zoals afgesproken zowel qua prijsopgave als de tijd. Heel vriendelijk en informatief personeel. Leenfiets mee gekregen, dat was ook heel prettig.

Mw. Y. v.d. Veeken
16-03-2021

omdat ik zeer tevreden ben over de service, de deskundigheid en de klantvriendelijkheid.

Mevr. Spek (Apeldoorn)
12-03-2021

Voor de apk kregen we eerst een telefoontje met de datum, daarna afgesproken en afspraak gemaakt, alles werd vlot afgehandeld. Vriendelijk en goede service.

A.Groeneveld (Deventer)
12-03-2021

Hoge servicegraad en ter zake kundig en uiterst vriendelijk personeel.

Wim Smit (Elburg )
11-03-2021

Je wordt altijd netjes geholpen. Ben zeer tevreden.

B.Tijs (Apeldoorn)
05-03-2021

Onze auto wordt hier onderhouden volgens een onderhoudsschema en daar ben ik tevreden over, het is niet duur en de auto blijft het uitstekend doen.

Dhr. S. Israels (Apeldoorn)
05-03-2021

Bij toeval ooit bij Toyota terechtgekomen, ik ben niet zo merkvast. Van veel kanten hoorde ik dat dat zo een hele goede auto zou zijn. Inmiddels de tweede Toyota en tot nu toe beide auto's zonder een enkel probleem gereden. De bij mij gecreeerde verwachtingen, door anderen, worden tot nu toe waar gemaakt. Ik ben tevreden over het totaal pakket. ALS ik een andere auto zou willen kom ik eerst naar Toyota (Wagemakers).

Karel van der Zande (Apeldoorn)
25-02-2021

Je wordt als klant keurig en op een prettige manier ontvangen.

Bert Veldman (Lochem)
25-02-2021

Uitstekend.

Cor (Hoenderloo )
25-02-2021

Het personeel van Wagenmaker schat ik zeer positief in, rekeningen kloppen als afspraak, wij hebben een RAV4 en een oude Landcruiser (325000 km) welke nog steeds goed door de APK komt dit door vakbekwame monteurs die dit voertuig weten te waarderen.

Wolfswinkel Willem (Hoenderloo)
25-02-2021

Site, werkplaats en receptie voldoen aan mijn verwachting.

Ruud Greup (Lochem)
22-02-2021

Het is een vriendelijk en deskundig bedrijf. Ik kan het iedereen aanraden .Een wat latere levering ivm Corona vond ik niet erg. Ik had wel wat eerder op de hoogte gebracht willen worden.

Jaap van Ravenzwaaij (Apeldoorn)
19-02-2021

Het bedrijf levert een goede en prettige service, extra vragen werden goed beantwoord.

G. Bos (Apeldoorn)
11-02-2021

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Afspraak is afspraak. Dit geldt voor alle lagen van het personeel, van laag naar hoog. Ben al meer dan 30 jaar klant bij deze dealer.

Dries Diersmann (Apeldoorn)
11-02-2021

Goede en betrouwbare auto's. Vriendelijk en deskundig personeel.

Aad Adams (Apeldoorn)
11-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.